Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

11.8.24

5.8. - 11.8.2024

Další týden pryč. A co se dělo?
V pondělí se mi nechtělo z postele. Taky jsem moc nemusela a vylezla jsem až v devět. Dopoledne jsem hodně četla a šla s mamkou nakoupit. Zacvičila jsem si a odpoledne zkoušela vikingské pletení s jehlou. Moc mi to nešlo. Později odpoledne jsem šla do práce pro plyšáky, aby skončili v pračce. Taky jsem vyprala nově ušité vlněné věci a ušila si kolovou sukni. U večeře jsem koukla na Vinnetou Poslední výstřel.
V úterý se mi nechtělo z postele, ostatně jako celé prázdniny. Dopoledne jsem došila druhý povlak na polštář a vymáchala je oba ve vodě. Pak šly ještě do aviváže, protože hrozně smrděly. Před jedenáctou jsem sedla na autobus a jela na rehabilitaci. V autobuse jsem kecala s kamoškou. Po vířivce jsem si zařídila náhradní termíny, co jsem se z nich omluvila. Po cvičení jsem od fyzioterapeutky dostala na koleno lymfotape. Pak rychle domů na oběd.
Odpoledne jsem vyrazila s přítelem na krátkou procházku. Tam, kam jsme původně chtěli, jsme se nedostali. Cesta je zavřená. Zbudovali.... Ale ne, byla tam jen červenobílá páska. Pak šel přítel na tenis a já se stavila v drogerii. Objednala jsem si i jídlo na další týden. U večeře jsem koukala na film a do noci jsem četla Zaklínače.
Ráno jsem vstala překvapivě brzy. Chvíli po osmé. Dopoledne jsem s mamkou nakoupila a pak jsem četla. Odpoledne jsem dočetla Zaklínače II. Meč osudu. Dala jsem si kafe a večer po večeři jsem řádně podrbala kocoura.
Do noci jsem četla Zaklínače III., Krev elfů.
Ve čtvrtek dopoledne jsem nic nedělala, jen jsem četla. Před jedenáctou jsem sedla na autobus na rehabilitace. Zvládla jsem ohýbání lépe než posledně. Dostala jsem se na 105 stupňů. Na motodlaze jsem dala devadesát pět. Odpoledne jsem začala šít batoh. U večeře jsem koukla na film. A do moci jsem si četla.
V pátek jsem nějak  zaspala. Vstávala jsem až kolem deváté. A i tak se mi nechtělo. Dopoledne jsem dodělala batoh.
Taky jsem si zacvičila. Odpoledne jsem četla, hrála, odpočívala a cvičila. Po kafi jsem si chystala střih na dlouhý kabát. Večer jsem jela s přítelem na stanování. Chvíli jsme tam poseděli a pak jsme jeli na byt.
V sobotu se mi nechtělo moc vstávat, ale vstala jsem před devátou. Přítel pak uvařil oběd, já jsem nějak nezvládla ani pomáhat. Odpoledne jsme jeli na trampský oheň k Hrubšicím. Zkoušela jsem místní soutěže a placka mě minula o dvě nebo tři kuličky v dolíku. Tak letos nic. Nevadí. Další soutěž byla ve vrhání seker, házení podkovou a střelba z praku. Ani u jednoho jsem neuspěla.
Placky byly opravdu podařené. Někdo se vyřádil. Důkladně. Obdivuhodná umělecká díla.
Po šesté hodině jsem už byla natolik unavená, že jsme nečekali ani na předávání placek a zapálení ohně. Jeli jsme domů. Tam jsem se vykoupala a do půl jedenácté jsme mastili karty. A po očku jsme koukali na Mumii. Taky jsem dočetla Zaklínače III. Krev elfů.
V neděli jsem vstávala i bez budíku před půl sedmou. Na osmou jsme šli do kostela. Dopoledne jsme odpočívali doma na bytě, dali jsme si zbytek ze sobotního oběda. Po obědě a dlouhém odpočinku, kdy jsme opět hráli karty, jsme se rozhodli, že zkusíme jet na kola. Nachystaná jsem byla rychle, ale na kole jsem to nezvládla. Koleno mi to nedovolilo. Takže jsme sedli do auta a jeli na Stříbský mlýn. Odtud jsme šli pěšky až pod Bránický most a  zpět. Chvíli jsme poseděli u Parníku, jeli jsme nakoupit a domů.
U večeře jsem se dodívala na film, co jsem nedokoukala v pátek.
A to bude pro tento týden asi všechno. Zbývají mi poslední dva týdny dovolené, tak si jdu užívat. A cvičit, abych mohla začít chodit více bez berlí. Už mě nebaví je s sebou pořád tahat.
Krásné dny.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené