Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

25.2.24

19.2. - 25.2.2024

Další neděle je tady. Druhá neděle postní. A co se dělo první postní týden?
V pondělí dopoledne práce. Dodělala jsem s dětmi víly a šly jsme domů. Odpoledne jsem se nechala odvézt do Rosic ke koním. Pomazlila jsem se, opucovala jsem Giovanniho, vysypala chleba a jela zase domů.
Navečer jsem s přítelem řešila kuchyň.
V úterý dopoledne opět práce. Měla jsem jednu hodinu volnou. První a poslední v tomto týdnu. Pak malé rozčilení ve vlastivědě a uklidnění v hudebce.
Odpoledne jsem vydýchávala lehkou nevolnost a pak jsem byla až do večera v práci na semináři. U večeře jsem se po dlouhé době koukala na seriál.
Ve středu dopoledne práce. Celých pět hodin, ale dvě hodiny hudebky.  Zvládla jsem zahrát i pár písniček s akordovým doprovodem. Odpoledne jsem si zašla do lékárny pro náplasti. 
Doma jsem si dala kafe a večer jsem byla na mši svaté. Dokázala jsem se vyšplhat na kůr a zpívala jsem.
U večeře jsem se dívala na Četnické humoresky a do noci jsem si četla.
Ve čtvrtek jsem měla celých pět hodin. Z toho dvě hodiny jsem byla v muzeu. Prohlídka i mluvené slovo bylo krásné a velice poučené.
Po obědě jsem jela nakupovat, chvíli jsem si četla a večer jsem šla do šermu. Nováčci dělali akrobačku a já se dívala. Nejraději bych se hýbala s nimi. Při odchodu jsem byla požádána, abych něco zahrála na violu, kterou jsem měla s sebou. Cestou domů jsem se zastavila ještě v ZUŠce do sboru. Tam jsem si taky zahrála a zazpívala. Následně jsem si doma udělala ještě jednu večeři a koukala na seriál. Do noci jsem pokračovala v četbě knihy Ozvěny run. 
V pátek dopoledne práce. Celých pět hodin. Přežila jsem. Odpoledne ještě hodina nábožka s polovinou lidí, mše svatá a orchestr. Tam jsem si pěkně odpočinula a zahrála.
Večer odjezd za přítelem na byt. Koukli jsme na film Záměna. Půlku jsem prospala.
V sobotu jsem spala až do osmi. Pak jsme začali vařit a přítel šel do práce. Oběd jsem uvařila a oba jsme si pochutnali. Odpoledne jel přítel do práce znovu. Zametla jsem, utřela prach, dala si sprchu a taky jsem si četla. Přítel se vrátil docela brzy. Rozhodli jsme se vařit ještě puding. Během toho jel přítel do práce potřetí. Za chvíli byl ale doma a vyzvedl mi cestou nabíječku na mobil a buchtu na snídani.
Večer jsme koukli na dost zvláštní film. Následně jsme se dívali na seriál, u kterého jsem úspěšně usnula.
V neděli ráno jsem šla o berlích na mši svatou. Cestou domů jsem si vyfotila sněženky u domu.
Po mši jsem si dala snídani a odpočívala u četby Hobit, Velká encyklopedie. Čas jsem trávila s přítelem na gauči a chvíli taky v posteli. Užívali jsme si společné chvíle, protože příští týden o víkendu se neuvidíme. Jede na chatu.
Večer jsem dokoukala díl seriálu, protože jsem to ve čtvrtek nestihla. A chystala jsem se na celý pracovní týden. Snad ho přežiju. Taky jsem si musela nachystat něco jednoduchého do pracovek. Zase jsem to trochu podcenila a budu vařit z vody. Ale snad jim to půjde.
A to bude pro tento týden asi všechno. Nějak to zveřejňuju čím dál později. No, co se dá dělat. Aspoň, že to zveřejním, ne?
Takže krásný další týden roku 2024. Už je to přelomový týden února a března.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené