Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

15.6.20

Společenské hry

Zase jsem nakupovala. V neděli. A vlastně již před několika dny (týdny). Ani si to přesně nepamatuju.
Kdysi dávno (asi před čtyřmi lety) jsem hrála hru Příběh z kostek. Do nedávna jsem na ni zapomněla. Ale jelikož mi nějak nejde psaní, tak jsem si tu hru sehnala. A ne jen jednu, ale rovnou skoro všechny. Na fotce jsou jednotlivá rozšíření. Základní kostky mám ve škole a hrají si s nimi děti (když se jim chce). Koupila jsem je na fantasyobchodu (viz banner v menu). Je to naprosto úžasný obchod. Neustále v něm utrácím své těžce vydělané peníze.
Tak tady se chlubím těmi sadami kostek, které mám momentálně doma. Těším se, až si zahraju. A dá se to hrát sólově, což je super.
Velké sady po devíti kostkách. Chybí mi tam ta základní sada.
Menší sady po třech kostkách.
Snad se pak bude psát jedna báseň. Dokončila jsem skládání jednotlivých příběhů do jednoho sešitu. Něco jsem napsala rukou, něco jsem si vytiskla. Tajemnou osobu jsem musela dělat hodně detailně, protože jsem si k tomu vytiskla i obrázek.
Tak to bude pro dnešek asi všechno. Nějak se potřebuju vykecat dneska.V neděli jsem si objednala další tři rozšíření a dneska čtyři. To se účet pěkně prohne. Potom už mi bude chybět jen jedna sada tří kostek. Jsem zvědavá, jestli ji někde seženu.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené