Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

10.6.18

4.6. - 10.6.2018

Opět je tu neděle. A co se dělo?
V pondělí práce. Také jeden telefonát na studijní. Bohužel jsem dostala jen špatné zprávy. Bez bakalářky nemohu studovat dál. No, smiřovala jsem se s tím celý den. Ale stále doufám, že budu moct pokračovat i přes to, co mi řekli.
Odpoledne jsem šla k panu zubaři. Zase. Tentokrát mi spravoval šestku vlevo. Na křesle jsem byla asi hodinu (Vanimaré si toho zubaře nějak užívá). A nechala jsem si dát anestezii. Hned po vpíchnutí jsem ucítila nepříjemné brnění až k předním zubům. Mrtvo jsem měla až do půl sedmé. Občasné pulzování vpředu na rtu jsem pociťovala ještě ve středu. Pan doktor trefil nerv. No, naštěstí to v pátek ustalo.
V úterý opět práce a kávička s kolegyní. Do večera jsem si chystala kostým na divadlo. Hebrejskou otrokyni. Snad se bude líbit.
Ve středu práce, pět hodin a bez kolegyně asistentky. Zvládly jsme to celkem dobře a v klidu. Večer jsem byla na mši svaté. Zpívala jsem jako vždy všechno sama. Občas jsem pocítila pulzování ve rtu, ale dalo se to přežít.
Ve čtvrtek opět práce. Odpoledne kávička s kamarádkou a pak sbor. Musela jsem se do čtvrtka sbait, abych poslala kufr autem a nemusela se s ním táhnout autobusem. Ve čtvrtek jsem oslavila týden o státnic.
V pátek opět práce a pak kávička s mamkou. Mše svatá nebyla, protože byla ráno. Což jsem bohužel nemohla. Škoda. Po orchestru jsem jela do Čučic na soustředění sboru. Po velmi dlouhé době jsem si zahrála fotbal. Několikrát jsem skončila na zemi, ale nevynechala jsem jedinou možnost si zahrát. Večer se dělal táborák a zpívalo se. V sobotu byly zkoušky na divadlo. Odpoledne fotbal a večer špekáčky a po tmě schovka. Užila jsem si to. Dobře jsem se schovávala a vzpomínala na tábory. Byl to suprově strávený víkend. Už abych zase někam jela. Večer byla také mše svatá.
LITURGICKÁ POZNÁMKA: Evangelium a kázání bylo z kazatelný, která se užívala pouze pro katechezi MIMO mši svatou. Trpěla jsem, ale ne tak moc. Jinak tam byl jen jeden ministrant. A třetí eucharistiská modlitba.
V neděli jsem se těšila, že se vyspím a nic. V osm byl budíček. Dopoledne byly ještě dvě zkoušky a po obědě odpočinek. Bohužel začalo před představením trochu pršet. A bouřit. Naštěstí se počasí umoudřilo a mohli jsme hrát. Měli jsme úspěch. Pak už jsem sbalit a hurá domů. Bohužel.
Tak to bude pro dnešek asi všechno. Takže přeji krásný další týden roku 2018
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené