Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

17.9.17

11.9. - 17.9.2017

Opět neděle. Je za námi druhý týden školy. A co se dělo?
V pondělí práce. A dlouho práce. Měla jsem setkání. Samozřejmě pracovní. V úterý opět práce a cesta do Tesca pro krabičky. Pak jsem měla chvíli odpočinek.
Ve středu opět práce, pak lehká indispozice a mše svatá. Celé odpoledne mě bolela hlava, ale nějak jsem to zvládla.
Ve čtvrtek práce a pak velmi příjemné posezení u zákusečku a kávičky. Večer sbor. A pak přišel pátek. A s ním následující vídken.
Odpoledne v pátek jsem byla na mši a pak v orchestru. A od čtvrtka jsem dost nachlazená. Ale flákat v posteli se nemůžu.
V sobotu jsem totiž vyrazila i v dešti do Olomouce. Olomouc je stále rozkopaná, takže tramvaje nejezdily. Musela jsem od nádraží pěšky. Zahajovací mši svatou jsem stihla taktak. Vešla jsem a hned se začínalo.
Mše svatá byla krásná. Památka svaté Ludmily, mé biřmovací patronky.
Po mši mě čekaly tři hodiny přednášky zdogmatického semináře. Mluvilo se o manželství. Tak nevím, jestli mi tím Bh nechce něco naznačit....
Pak jsem šla ještě na jednu přednášku o integraci. A pak jsem frčela domů. Cesta mi rychle utekla. Večer jsem na florbal nešla.
V neděli jsem byla ráno na mši. Liturgie obstojná. Také jsem byla u svátosti smíření a ve zpovědici jsem nechala deštník. Vzpomněla jsem si až na kůru. Mši svatou jsem jakž takž odzpívala. Ale dneska jsem měla pomoc. Nebyla jsem po velmi dlouhé době sama.
Odpoledne jsem se dívala na Pevnost Boyard.
A pak už jsem jen odpočívala.
A to bude pro dnešek všechno, i když je to docela krátké dneska. Přeji krásný další školní týden roku 2017.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené