Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

21.5.17

15.5. - 21.5.2017

Opět neděle. Nějak moc rychle ten čas utíká. A tento týden byl docela zajímavý.
V pondělí práce. Pak volno. Nevzpomínám si, co jsem dělala. V úterý také práce a pak kávička s mamkou a společné nákupy. Chtěla jsem si koupit nové černé baleríny, ale ani jedny se mi nelíbily.
Ve středu práce, kafíčko a zákusek pro změnu s kolegyní a večer mše svatá. Někaj si na liturgii nevzpomínám. Jen bylo v kostele nějak moc lidí a zpíval sbor. Teda jeho část. Já jsem po přímluvách mizela do orchestru. Škoda. Nejkrásnější byly aklamacce lidu. Konečně jim bylo rozumět.
Ve čtvrtek opět práce a následně odpočinek. Začala jsem číst jednu knížku, kterou mám už skoro rok. Možná i déle. Jmenuje se Fenomén J. R. R. Tolkien, Životopis pána příběhů od Colina Durieze. Velmi pěkně zpracováno.
V pátek práce, kávička s mamkou, mše svatá a orchestr v kapli. Domů jsem překvapivě jela autem. Chytla jsem na zámku bráchy. Svezl mě.
Večer jsem si také kopírovala data z jednoho disku na druhý a později večer jsem to musela přerušit, protože jsem šla spát. A dívala jsem se na Hříšný tanec.
V sobotu jsem chtěla dokončit kopírování, ale nějaká data byla nedostupná. Naštěstí brácha zapracovat a já neztratila nic. Všechno se uchovalo. Naštěstí. Byly tam totiž fotky ze Svaté země a Itálie. Slíbila jsem mu měsíční příděl tatranek.
V neděli jsem byla na mši svaté. Překvapivě jsem moc liturgii nesledovala.
LITURGICKÁ POZNÁMKA: Bohužel jsem si všimla, že v první prefaci velikonční bylo místo v době vělikonoční, tak o Velikonocích. Opět jsme se posunuli v čase.
Odpoledne jsem pracovala na zahradě. Shrabala jsem půlku zahrady. Taky mě pěkně bolí záda.
AA to bude pro dnešek asi všechno. Takže všem krásný další týden roku 2017.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené