Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

5.6.16

30.5. - 5.6.2016

Tak je tu opět neděle. A týden to byl docela zajímavý.
V pondělí jsem odjížděla na školu v přírodě. Po pravdě se mi moc nechtělo. Cesta trvala přes pět hodin. A uběhla celkem rychle. Pak byl oběd a začal program. Spát jsem šla až v úterý nad ránem.
V úterý jsem šla na rozcvičku. Vyběhla jsem si na docela prudkou sjezdovku. Pak byla snídaně a program. Stihla jsem i dvakrát zmoknout. Spát jsem šla opět až ve středu nad ránem.
Ve stedu byl na plánu celodenní výlet. Začínal jízdou autobusem. Pak náš čekalo deset kilometrů pěšky znovu na hotel. Byla to velmi pěkná procházka. Spánek opět přišel na řadu až ve čtvrtek nad ránem.
Ve čtvrtek pokračoval program a večer byla stezka odvahy. Seděla jsem asi hodinu v lese a čekala, až kolem mě projdou všechny děti. Spánek v pátek nad ránem.
V pátek už se šlo jen pro poklad a hrály se společenské hry. Samozřejmě bylo vyhodnocení celotýdenní hry. A následovalo balení. Před půl dvanáctou dojel autobus, tak jsme se najedli, nasedli do autobusu a jeli domů.
Cesta byla poněkud horší. A některým se zdála nekonečná. Ale nakonec jsme dojeli. Pak jsem šla na byt a jela autem domů. Přijeli si pro mě.
V sobotu jsem dobrovolně spala až do půl jedenácté. Pak jsem se snažila se učit a chystat se na pondělí do práce.
Florbal nebyl. Sešlo se málo lidí.
V neděli jsem byla na mši svaté. Liturgie probíhala tak, jak je tady zvykem. Hlavně ignorace oltáře ministranty. Nebyla jsem překvapená. Už jsem si na to zvykla.
Odpoledne jsem zamířila z domu a jeden farní den. Bohužel jsem nestihla mši svatou.
Pak byl program na oratoři a byl docela zajímavý. Byly soutěže nejen pro děti, ale i pro dospělé. Pak jsem jela na byt a psychicky se připravovala na pracovní týden.
Tak to bude pro dnešek asi vše, takže přeji všem krásný další týden roku 2016.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené