Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

16.2.14

7. týden 2014

Tak, další týden je za námi. Školou povinným nastávají jarní prázdniny a mě škola. Přes týden jsem byla doma. V úterý jsem byla v Brně a pak v divadle na Hello Dolly. Ve středu jsem začala stavět další tvrz.
Tentokrát renesanční. Dostavěla jsem hned druhý den.
Odpoledne jsem šla na chvíli hrát a pak zpívat a hrát na mši. Dopadlo to dobře. Dohrála jsem a zazpívala dobře. Celý čtvrtek jsem byla doma. V pátek jsem se opět snažila hrát. Na mši proběhlo všechno dobře, až na posunuté perikopy o týden dopředu. V sobotu brácha objevil další kreativně zpracovatelný hrad, tak jsem začala.
Odpoledne jsem byla chvíli hrát na varhany a večer na vytoužený florbal. Už jsem začínala zuřit, že zase nic nebude, když jeden hráč odvolal svůj souhlas. Naštěstí jsme našli náhradu. Tak jsem se po dvou měsících dočkala a hrála. Druhý den jsem veškerou námahu běhání a hry začala pociťovat. Začalo to bolestí zadku a holení nad kotníky. V neděli jsem byla jen zpívat a preludovat. Povedlo se. Až na ten druhý křížek, co tam neměl být, ale to nikdo nepoznal a neznělo to až tak špatně. Po mši jsem dostavěla a dolepila románský hrad.
Večer jsem odjela do Olomouce. Po dvou a půl týdnech sezení doma na zadku a lenošení. A hurá do školy.
Tak vám všem, kdo jste se prohrabali textem a fotkama přeji krásný další týden roku 2014.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené