Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

15.12.13

50. týden 2013

Tak další neděle je tu. Jedna z těch posledních. Za deset dní máme Vánoce a pak konec roku. Toto utíká. Nejraději bych vrátila čas aspoň o rok zpět.
Ale o tom možná někdy jindy. V pondělí jsem frčela do Olomouce na přednášku a cvičení. V úterý jsem byla taky ve škole. Místo didaktiky angličtiny jsem měla nějakou přenášku ohledně učení angličtiny. Samozřejmě byla v angličtině, takže z toho nic moc nemám. Ve středu jsem si s kolegyněmi napsala jeden test a frčela domů. Ještě večer jsem trochu tvořila a vytvořila patchworkové kuličky. Jednu velkou...
... a jednu malou.
A tady máte ještě všechny pohromadě.
Ve čtvrtek jsem se částečně nudila a částečně se učila dějiny Českých zemí a Zeměpis. Už mě z toho hrabe. V pátek jsem pokračovala v učení, odpoledne jsem si od toho učení chvíli odpočinula a šla hrát na varhany, pak zpívat a hrát s orchestrem. Měli jsme před koncertem takže zkouška proběhla v kostele v zimě. Jelikož už jsem tam byla od tří hodin, tak už jsem chlad docela dost pociťovala. Naštěstí asi ne v takové míře, že bych se potom nemohla koncertu zúčastnit. V sobotu jsem se trochu vykašlala na cvičení, mistr varhaník se taky neměl dostavit, tak jsem si udělala trochu volno, ale zato jsem si zahrála na klavír. Koncert proběhl dobře. Chyby, které jsem ve svém partu nasekala nikdo nepoznal. Naštěstí. Večer jsem šla na florbal. Myslela jsem si, že to bude poslední v roce, ale možná se uskuteční ještě příští týden. V neděli jsem byla na mši svaté. Zpíval sbor z bývalé farnosti našeho duchovního správce. Zpívali pěkně. Odpoledne mě čekal ještě jeden koncert, tentokrát v Oslavanech v kostelní zimě. No, přežila jsem bez újmy na zdraví. Koncert se vydařil, i když opět s chybama. Pak jsem se rozloučila s některými z učinkujících, hlavně s mojí paní učitelkou a kolegou violistou. Pak jsem utíkala do tepla domova k adventnímu věnci. Začala jsem taky smolit nějakou další povídku, příběh, román (vyberte si co chcete) a rekapitulovat co koupit ještě za dárky k Vánocům. Spíš, co mi zbývá vytvořit.
Tak to bude asi za tento týden vše. Já jdu ještě tvořit dárky. Mám co dělat, ještě to musím všechno zabalit.
Přeji všem krásný další předposlední týden roku 2013.
Vaše Vanimaré
P.S.: Stále nevím, co budu dělat příští rok za pravidelnou rubriku.
V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené