Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

15.9.13

37. týden 2013

Tak neděle je opět tu. Od minulé neděle jsem byla v zahraničí a chodila po horách a po Slovenském ráji. Už můžete tušit, kde jsem byla. Ano správně na Slovensku. Na nějakou horu jsem se letos bohužel nedostala. Chodila jsem hřebenovky a tak podobně. Ve středu jsem se byla koupat v Liptovském Mikuláši. Zbytek týdne byl opět zaměřen na chůzi. Ve čtvrtek trochu pršelo tak jsem byla v jeskyni a v pátek jsem zmokla ve Slovenském ráji. Chytlo mě to v Kláštorisku, kde jsem se stavila na oběd. Po cestě do ČR opět pršelo. Jako loni. V sobotu jsem odpoledne dorazila domů a večer jsem šla na ohňostroj. V neděli jsem jela jen na jednu mši svatou a pak na turistický výlet v rámci Historických slavností. Zbytek dne, většinu odpoledne jsem prospala.
Tak to bude asi všechno. Na další týden se moc netěším, je to můj poslední volný týden a já jej strávím na chirdě. Jinak všem ostatním přeji krásný další týden roku 2013.
Vaše Vanimaré

P.S.: Fotky budou až je seženu. Foťák jsem s sebou nebrala. Nechtělo se mi s ním tahat a hlavně jsem si ty hory více užila.
V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené