Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

26.3.13

Spontální článek 14 a Jak pokračuji 14

Tak po velmi dlouhé době trocha čísílek. Snad to neuškodí. Ve Wordu je popsáno 256 stránek. Z toho je zveřejněno 255. Napsáno rukou mám 855 a ještě přibudou. Zatím jsem neukončila, ale za nedlouho to snad ukončím. Stále píšu do osmého sešitu. A začala jsem psát další, snad poslední kapitolu s názvem Konec smutku, čas radosti. I když teda ještě plánuji nějaký ten epilog. Název ještě vymyslím.

Jakožto novinku asi začnu zveřejňovat části příběhu, ale z pohledu druhé hlavní postavy. Z pohledu Bera. Nemohla jsem se dopídit, zda jsem o tom již nemluvila dříve. Nebude se jednat o podrobné převyprávění celého příběhu, ale jen o mnou vybrané části. Možná se trefím do vašeho vkusu, ale pokud ne a chtěli byste si přečíst i jinou pasáž, tak stačí napsat komentář nebo do zpráv autorovi, kterou pasáž byste chtěli přepsat a povyprávět z pohledu Bera. Možná těchto jiných pohledů bude více, ale zatím je rozpracován pouze Ber, jelikož toho prožívá s Ari nejvíce.

Další zajímavostí je, že jsem takový článek nezveřejnila dříve než za více jak půl roku. Poslední Spontální a Jak pokračuji článek byl vydán přesně 24.8.2012. Přesnější čas si nevybavuji, kdo jej chce vědět, tech se podívá do archivu. Určitě tam článek bude. A ještě jedna zajímavost. "Tradice" těchto článků sahá až do listopadu 2009. Tož, docela mě to překvapilo. První článek Jak pokračuji byl zveřejněn 15.11.2009 a první Spontální článek byl zveřejněn 30.11.2009. Tak trocha historie.

Tak jo, dneska končím. Přeji krásný den a celý týden a nenechte se otrávit zimou za vašimi okny. Od čtvrtka jsou Velikonoce.

Vaše Vanimaré

P.S.: Ta chyba ve slově spontánní je schválně.
V.

P.P.S.: Ještě dodám jednu fotku výrobku. Jedná se o plstěnou brož.
V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené