Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

7.10.12

Téma č. 31 Historická Olomouc

Týden je úspěšně za námi. Aspoň myslím, že úspěšně. Bohužel jsem přes ten týden zapomněla, jaké mám téma a nefotila. Zato jsem navštívila v Olomouci botanickou zahradu, tak Vám ukážu aspoň fotky z botanické. Takže to spíš bude Botanická Olomouc. Tématem příštího týdne je Ovoce, téma č. 17.
Foceno mobilem. 

Celý týden jsem chodila na náslechy do školy v Olomouci a rovnou do první třídy. Každý den čtyři hodiny. Za ten týden jsem ty děcka jakš takš poznala a trochu jsem si zapamatovala jejich jména. V pátek jsem měla krátký výstup. Počítala jsem, že mi to bude trvat tak deset minut. Skončila jsem za pět. Děti byly nějak moc šikovné. V pondělí jsem byla ještě na liturgické hudbě. V úterý jsem byla na mši, ve středu jsem byla v botanické. Mají vstup zdarma každou středu. Fotky jsou tedy ze středy. Pak jsem byla večer na mši svaté. Ve čtvrtek jsem se celý den flákala a přepsala jsem si písničky k zápočtu do jednoho sešitu, abych nemusela vozit pět zpěvníků. Takhle povezu jen jeden sešit. V pátek jsem dojela domů. Na mši svatou jsem nešla, nějak jsem ji nestihla. Šla jsem na zkoušku orchestru a večer na volejbal. V sobotu mě čekala dlouhé tříhodinová zkouška s orchestrem. Přežila jsem ji, sice na úkor mše svaté, ale stálo to zato. Večer jsem šla na florbal. Bylo nás tam nějak málo. A neděle? Tři mše svaté a teď odpočinek. Snad. Teda spíš balení a cesta do Olomouce na čtvrtý týden semestru.
Mějte se krásně celý týden.
Vanimaré

P.S.: V pondělí jsem byla běhat, ale pak mi bylo strašně špatně, což mě odradilo na celý další týden. Jako naschvál bude tento týden pršet, takže se zase hýbat nebudu.
V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené