Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

19.8.12

Téma č.42 Domy

Týden je pryč. Tématem byly Domy.
Fotka je z Říma, z loňské návštěvy. Je to Fontána Di Trevi, spíše jde o to, že fontána prýští z domu, tak proto je zařazena sem, do tohoto tématu.

Přes týden se nic moc nedělo. V pondělí jsem byla na agličtině a na mši svaté. Potkali jsme tak zase cizí děcka, co měli s jáhnem bohoslužbu slova. Jak jsem později zjistila, byl to spolužák našeho kněze, takže se domluvili, že se bude konat mimořádná mše svatá ve čtvrtek. Úterý bylo skoro o ničem. Jen jsem se pokusila si zepšit kondici a byla jsem běhat. Ovšem teplo mě rychle uzemnilo a já se po třičtvrtě hodině vrátila domů. Ve středu jsem byla jak jinak na mši svaté. Ve čtvrtek jsem byla mimořádně na dvou mších svatých. Obě jsem si vychutnala plnými doušky. Já už to snad ani jinak neumím. V pátek jsem byla opět na mších svatých, jen na dvou. V sobotu jsem byla na svatbě mimo farnosti, kam normálně jezdím. Jako ministrant(ka) jsem tam byla sama. Cizí kostel, cizí technika, to s člověkem dokáže zamávat. První lapsus byl, že jsem nevěděla, jak se zapíná přenosný mikrofon. To jsem naštěstí vyřešila s milou paní kostelnicí. (To slovo milou myslím zcela vážně, žádná ironie.) Pak mě začaly padat papírové záložky. Nevýhoda těchto obřadů byla a je, že mají jen dvě záložky a já si potřebuji založit aspoň tři různé stránky, kam postupně skáču. No, naštěstí vypadla jen jedna. Večer jsem ještě jela na jednu mši. A neděle? Jako vždy, tři mše svaté a odpoledne leháro.
Přeji všem krásný další prázdninový týden.
Vanimaré


P.S.: Tématem dalšího týdne je téma č. 51 Ari-kresba. Snad se mi něco podaří přes týden nakreslit, jinak vám budou muset stačit starší obrázky.
V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené