Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

5.2.12

Téma č.38 Keramika

Je tu další neděle, v pořadí pátá. Tématem byla keramika. Bohužel Vás musím trochu zklamat, fotky mého posledního výrobku jsou docela mizerné a jen tři. Výrobky jsou sice starší, ale fotky jsou nové. Tahle je ovšem v dokonale mizerné kvalitě.

Tak a jak proběhl týden? V pondělí jsem se dozvěděla výsledky ze zápočtu a já jej dala:-) hurááá. Hrajte fanfáry a stavte slavobrány. Pondělí i úterý jsem pronudila. Ve středu jsem byla na mši. Čtvrtek jsem byla na zkoušce sboru a jinak jsem se opět nudila. V pátek jsem se byla podívat za dětckama a pak na voleybal. Docela jsme se nasmáli, ale i jsme si zahráli. Sobota byla ve znamení jak jinak florbalu. Tentokrát jsem si moc nezahrála. Konečně nám tu zamrzla řeka, tak se šlo bruslit. Neděle byla ve znamení služby v kostele. Strašně mě to baví a není to myšleno ironicky. :) Odpoledne jsem měla problém se pohnout. Z toho bruslení mě bolí nohy. Divné, že?
Jak tak pozoruji, mám ty články čím dál kratší. No, když se kolem mě nic moc neděje. Ono se děje, ale nestojí to za nějaké zveřejňování nebo popisování. Prostě každodenní rutina. Ráno vstávat, večer jít spát. :)
Tak za týden se těším. Třeba budu mít o čem psát.
V.

P.S.: Stále cvičím. Rozhodla jsem se, že v neděli cvičívat nebudu, to se mi opravdu nechce. Snad to nebude nějak výrazně vadit.
V.

P.P.S.: Tématem na další týden jsou noty. Veškeré. Jak tištěné tak kreslené. Podle toho, jak se mi bude chtít. Je to pod číslem13.
V.

P.P.P.S.: Ve středu jsem po dlouhé době zveřejnila další část kapitoly o Ari.
V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené