Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

19.2.12

Téma č.23 Hrničky

Týden se s týdnem sešel a je tu opět neděle. Tématem tohoto týdne byly hrníčky.



Co se událo za minulý týden?? Nic moc. začala mi škola, takže v pondělí jsem byla až do večera ve škole. V úterý se to skoro opakovalo, akorát jsem byla dříve na koleji. Ve středu překvapivě zase ve škole. Přes den začalo sněžit a sněžilo až do druhého dne. Večer jsem byla po dlouhé době u Karmelitánů. Ve čtvrtek jsem mohla zaslouženě odjet domů. Měla jsem docela strach, jestli domů vůbec dojedu. Dojela jsem a překvapivě i načas. Večer byla ještě sborová zkouška. V pátek jsem byla na mši svaté a pak jsem šla hrát na housle do ZUŠky. Večer jsem s kamarádkou oslavila její narozeniny. V sobotu jsem byla na maškarním plese pro děti (nedivte se, byla jsem tam jako organizátor, ne jako dítě). Večer byl florbal. Docela jsem si i zahrála. S nulovým skórováním jsem neodešla, takže jsem psokojená. A neděle? Tradične ve znamení služeb u oltáře a zpěvu žalmů.
Tak za týden u Zhodnocení uplynulého týdne nashledanou.
V.

P.S.: Pokud někomu vadí, že tu píšu o náboženských věcech, ať článek nečte. Je to moje záliba a já se jí nebudu vzdávat jen kvůli někomu, koho ani s velkou pravděpodobností neznám.
V.

P.P.S.: Cvičit jsem jaksi chvilkově přestala. Neměla jsem čas a většinou ani chuť. Za uplynulý týden jsem cvičila tak dvakrát. Strašně moc se stydím.
V.

P.P.P.S.: Ve středu začíná doba postní. Kdo neví o co jde, je to doba před Velikonocemi, kdy se křesťané postí a duchovně se připravují na největší svátky v roce, na smrt a zmrtvýchvstání Ježíše Krista. Křesťané se většinou připravují modlitbou nebo nějakým odříkáním se něčeho. Já se budu připravovat obdobně. Teda snad.
V.

P.P.P.P.S.: Tématem na další, již osmý týden, je, vlastně jsou Zvířata. Téma pod číslem 10.
V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené