Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

14.4.24

8.4. - 14.4.2024

Další týden pryč. A co se dělo?
V pondělí dopoledne práce. Přežila jsem a užila jsem si pracovky. Šla jsem s dětmi ven. Po výuce rychle domů na oběd a do nemocnice na rehabilitaci. Měla jsem vířivku, magnet a laser. Všechno jsem si užila. Při čekání na odvoz mi volal zubař, jestli nemůžu přijít hned. Tak jsem šla z rehabky rovnou k zubaři. Dělal mi rentgen a pak jsem šla na křeslo. Nic mi naštěstí nevrtal, jen odstranil kámen. Jako vždy, a poslal na dentální hygienu.
Doma jsem si teda mohla dát kafe a zmrzlinu. Potom jsem se vrhla na šití. Rozhodla jsem se, že si ušiju kabát. Takže jsem si vyrobila střihy, překreslila na látku a vystřihla. Bude mít nádhernou zelenou barvu.
Po mši svaté jsem si chvíli četla.
V úterý dopoledne pěkné bolesti Pro změnu zápěstí a rovnou obě. V práci jsem to přežila. I hudebku jsem nějakým způsobem dala. Po dozoru v jídelně jsem se nachystala na další den a šla domů. Odpoledne jsem si dala kafe a odpočívala jsem. Ve čtyři jsem byla v zámku na domluvené schůzce. Protáhla se na hodinu a něco a pak jsem šla za přítelem na tenis, kde jsem byla až skoro do půl osmé.
Doma jsem si pak dala večeři a u toho jsem se dívala na film.
V noci jsem toho moc nenaspala. Bolela mě zápěstí. V práci jsem odučila dvě hodiny, pak jsem šla k doktorce. Moc mě nepotěšila. Mám to asi přetížené, takže si asi dlouho nezahraju na nic. Možná tak na flétnu. Na poslední hodinu jsem se vrátila. Byla to hudebka a hrála mi paní asistentka na kytaru. Ona hrává pokaždé. Ale dneska beze mě.
Odpoledne jsem měla rehabilitace, vířivku a laser. Následoval nákup a doma kafe. Dočetla jsem taky List od Nimrala a jiné příběhy. Večer jsem byla na mši svaté. A nebylo mi hej. Psychicky. Zase jsem se zhroutila. Celou mši svatou jsem probrečela. Nezpívala jsem. Pak mě utěšovala slečna V. a další. Varhaník mě vezl domů. Cestou jsme měli debatu na téma zdraví a autoimunních onemocnění.
U večeře jsem se dívala na Četnické humoresky.
Ve čtvrtek dopoledne práce. Překvapivě jsem ji přežila. Pak rychle na oběd a na poradu. Zase skončilo čtvrtletí a na mě čekaly třídní schůzky. Musím uznat, že byly v pohodě a všichni rodiče vstřícní a v pohodě. Za to opravdu děkuji.
Po večeři jsem šla  ještě za přítelem na tenis. Jen se podívat.
V pátek jsem vstávala dříve než normálně, protože jsem šla na krev. Sestřička mi brala asi tři nebo čtyři zkumavky. Pěkně mě vycucla. Uvidíme, co z toho bude. Prsty mě bolely stále, ale nebylo to tak hrozné. Středa byla mnohem horší. Následně jsem přežila další čtyři hodiny s dětmi. Užili jsme si to.
Odpoledne jsem měla ještě nábožko a pak jsem šla na mši svatou. Potom jsem zamířila domů. Do orchestru jsem nešla, protože prsty. Před domem jsem se zakecala se sousedem a večeři jsem si snědla pěkně venku na terase. Bylo pěkně a měla jsem příjemnou společnost. Kocoura. Nesežral mi ani kousek. Pak dostal starší šunku a byl spokojený.
Večer jsem už neodolala a šla se podívat, jak zahálí můj kabát. Sešpendlila jsem ho a vybrala si len na podšívku. Měla jsem na výběr tři barvy. A dva ze tří oslovených lidí se shodla. Tak jsem dala na ně.
V sobotu ráno jsem šla na mši svatou. Cestou jsem vykašlávala hleny. Dopoledne jsem pokračovala v šití, sešila jsem podšívku. Odpoledne jsem v šití pokračovala. Kabát jsem došila. S drobnými obtížemi. Podšívka mi dala zabrat.
Takhle se mi  podařilo našít podšívku. Nedalo by se to obléct. Takže byl druhý pokus, který se naštěstí podařil. A kabátek byl na světě.
Večer jsem se ještě odhodlala ušít si svrchní šaty. Tak uvidíme, jak dopadnou ty. Udělala jsem si z papíru střih a tím jsem v sobotu skončila.
V neděli dopoledne jsem byla na mši svaté. Nezpívala jsem Dopoledne jsem obkreslovala střihy a stříhala. Po obědě jsem šaty našpendlila a vyrazila jsem ven. Nenapadlo mě vzít si deku, protože jsem asi hodinu odpočívala na jednom krásné místě. S přítelem po boku. Nebylo tak pěkně jako v sobotu, ale i tak bylo teplo.
Procházku jsme zakončili v cukrárně. Dala jsem si mandlový dort. Ten byl skvělý. Pak jsme potkali bráchu s jednou známou a jejím pejskem. No musela jsem se mazlit. Je to krásný čivavák Charlie. Mohla jsem si ho i pochovat a podlachnit v náruči. Skoro u mě usnul.
Doma jsem si potom dala večeři a jela do Tesca na malý nákup. No, zas tak malý nebyl. Čekala bych menší.
A to bude pro tento týden asi všechno. Jdu teď ještě trochu šít, protože mám šicí náladu. A taky se těším na nové šaty. Uvidíme, jak to dopadne. Doufám, že dobře.
Krásný další týden roku 2024. Už je tu půlka dubna. Utíká to jako voda.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené