Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

14.1.24

8.1. - 14.1.2024

Druhý týden roku 2024 za námi. Uteklo to jako voda a taky jsem toho dost prožila a přežila. A co se dělo?
V pondělí dopoledne práce. Přežila jsem. A pracovky taky. Odpoledne jsem jela vypnout ke koním. Jezdila jsem jen chvíli, ale o to intenzivněji. A na Orphee. Bylo to krásné.
V úterý opět práce a tentokrát velmi dlouhá. Až do pěti večer. Měla jsem totiž seminář, který byl krásný a skvělý, teď jde o to, jestli i aplikovatelný. Zbytek odpoledne jsem byla doma, trochu jsem se zkulturnila a pak jsem na centrumu našla krásný kvíz Poznej státy světa. První pokus byl 65, druhý 89 myslím a poslední třetí 98 z 186. Zlepšovala jsem se. Poslala jsem test i příteli. Později v noci mi napsal, že dal 124. Je dobrej.
Ve středu jsem byla vzhůru ve čtyři. Do tři čtvrtě jsem koukala do tmy. Pak jsem konečně usnula. Do práce jsem musela. Přežila jsem pět hodin. Z toho jsem měla dvě hodiny hudebky. Uteklo to jako voda. Odpoledne jsem byla většinu času doma. Vyzvedla jsem si i balík na poště. Na ten balík jsem se těšila. Obsahoval osušku s erbem Bradavic, mikinové šaty, KPZka. cestovné lékárnička a ilustrované vydání Nedokončených příběhů.
Dala jsem si kafe a večer šla na mši svatou. Zpívala jsem, musela jsem. U večeře jsem koukla na počasí a pokračovala Četnickými humoreskami.
Ve čtvrtek dopoledne opět práce. Měla jsem i volnou hodinu, ale většinu času jsem strávila vyřizováním věcí. Pak jsem uhnala děti v tělocviku a následně mě naštvaly v matematice. Naštěstí pak už byla jen hudebka a šlo se domů.
Mezitím jsem stihla informovat pana školníka o netěsném odpadu u umyvadla. Po obědě jsem jela nakupovat a dala si kafe. Následně jsem strávila čas u Facebooku. Večer jsem šla na zkoušku sboru. Do šermu jsem nešla, abych aspoň jednou přišla do sboru včas, což se mi podařilo. Pěkně jsem si zazpívala i zahrála. Překvapivě. Večer jsem pak ještě koukala na Facebook a pak jsem se začetla.
V pátek jsem učila jen jednu hodinu. Pak jsem jela na vyšetření a konzultaci do nemocnice. Čekala jsem víc jak tři čtvrtě hodiny, než jsem se vůbec dostala do ordinace. Následně jsem si vyslechla ortel. Operace. A koncem ledna. Zhroutila jsem se z toho až na mši svaté. Naštěstí jsem vyfasovala berle.
Po návratu z nemocnice jsem si umyla hlavu, vyžehlila šaty na ples a šla učit. Následovala mše svatá a orchestr. Pak rychle domů chystat se na ples.
Ples jsem si užila v sedě. Netancovala jsem. Koleno začalo pobolívat, protože mi to doktor trochu podráždil ráno. Domů jsem se dostala až po půlnoci. V jednu jsem už ležela v posteli.
V sobotu se mi nechtělo vstávat. Vyhrabala jsem se z postele až kolem půl desáté. Po obědě jsem odjela s přítelem na byt. Udělali jsme si krátkou krásnou procházku a zalehli k televizi.
Koukali jsme na další díl Harryho Pottera. Půlku jsem spokojeně prospala. Spát jsem šla brzy.
V neděli jsem vstávala na mši svatou. Překvapivě jsem na mši šla sama, protože přítele zavolali do práce. Dopoledne jsme ale stihli aspoň krátkou procházku podívat se na led. Chvíli jsme tam postáli, já se postavila i na led a zahrála si trochu hokej. Po obědě jsem jela domů a následně do domova zpívat. Potkala jsem tam naši sousedku. Ráda jsem ji viděla, jen nevím, jestli mě poznala. Po zpívání koupel a film u večeře.
A v hlavě mě straší nástup do nemocnice. A asi mě to bude ještě dlouho strašit, dokud nenastoupím.
Takže to bude pro dnešek asi všechno. Užívejte krásného počasí, i když mrzne.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené