Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

28.1.24

22.1. - 28.1.2024

Zase týden za námi. A co se dělo? Užívala jsem si poslední týden bez berlí a nemocnice.
V pondělí dopoledne práce. Přežila jsem a užila si i pracovky. Před poslední hodinou jsem měla telefonát od trenérky, že Orphea se zranila, tak nemám jezdit. Místo toho jsem si dala doma kafe a mlsala.
Večer u večeře jsem koukla na film a pak jsem četla Noční oceán. Do noci jsem poslouchala Sedláka Jiljího z Oujezda. Moc jsem toho zase neslyšela, protože jsem u toho usnula. Jako vždy.
V úterý ráno jsem začínala u doktorky. Nebyla tam. Čekala jsem hodinu. Došla paní doktorka s tím, že sestřička neví, kdy přijede a že máme přijít druhý den. Do práce jsem přišla na druhou vyučovací hodinu. Odučila jsem si své tři hodiny, odstála si dozor v jídelně a šla domů. Doma jsem si dala kafe a opět mlsala. Většinu odpoledne jsem četla Noční oceán. U večeře jsem se dívala na film.
Ve středu jsem opět nakráčela k paní doktorce. Tentokrát jsem se na vyšetření dostala. Jen jsem musela na EKG do nemocnice. Do práce jsem došla až na třetí vyučovací hodinu, na tělocvik. Pak jsem měla dvě hodiny hudebky. A bolelo mě zápěstí.
Jen za dopoledne jsem naběhala to, co normálně naběhám za celý den. Výuku jsem přežila, zvládla jsem i opravit písemku z češtiny.
Odpoledne jsem si dala kafe a četla si. Večer jsem šla na mši svatou a zpívala jsem. A myslela na to, že za týden budu v nemocnici. Snad. Nervózní před operací kolene.
U večeře jsem se dívala na Četnické humoresky. Potom jsem si ještě chvíli četla.
Ve čtvrtek dopoledne opět do práce. Přežila jsem i tu geometrii. Překvapivě jsme zvládli narýsovat čtverec i obdélník. Po obědě na mě čekala ještě porada. I tu jsem přežila ve zdraví. Doma jsem si dala kafe a odpočinula si u knížky Tolkienovy říše. Celou jsem ji přečetla dříve než jsem odcházela do šermu. V šermu jsem opět jen seděla. Co jiného jsem taky mohla dělat. Ze šermu jsem šla do sboru, kde jsem si trochu zazpívala. A pak jsem na občasného svitu měsíce v úplňku šla domů.

U večeře jsem se dívala na film a pak jsem odpočívala. Do noci jsem četla. A dočetla jsem Noční oceán. Docela dost zvláštní kniha.
V pátek dopoledne opět práce. Jeden telefonát, kvůli výsledkům a volná hodina.
Odpoledne jsem si sbalila věci a po nábožku, mši svaté a posezení s orchetrem za přítelem na byt. Koukli jsme na kousek Harryho Pottera a o půl desáté jsem šla spát.
V sobotu se mi nechtělo vstávat. Vstala jsem a s přítelem vařila. Museli jsme si taky něco málo dokoupit. Oběd byl skvělý.

Odpoledne jsem strávili částečně doma a částečně u přátel. Večer jsme šli na ples. Druhý a v mém případě i poslední. Netančila jsem, nenašla jsem k tomu odvahu. Ale vyhráli jsme v tombole živého kapra a lovecký salám. Do postele jsem se dostala až kolem jedné hodiny. A v neděli ráno samozřejmě na mši svatou. Vstávalo se celkem dobře. Na mši jsem zpívala. Hned po mši rychle domů a busem do Ketkovic na oběd. Následně jsme šli v pětici do Oslavan pěšky. Doma jsem si dala kafe a odpočívala. Byla to moje poslední delší túra na nevím jak dlouho. Jinak jsem doma nechala foťák. Takže fotky jsou z mobilu.

Taky jsem se pěkně vykoupala, uklidila si věci a pokračovala v odpočinku před prací.
A co bude pro tento týden asi všechno. Tak si užívejte krásných slunečných dní. Dneska na procházce bylo až teplo. A bylo to skvělé.
Krásný další týden roku 2024. A neděste se vysvědčení. Jsou to jen čísla.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené