Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

24.9.23

18.9. - 24.9.2023

Další neděle je tady. Přežila jsem další pracovní týden. A co se dělo?
V pondělí dopoledne práce. Přežila jsem pět vyučovacích hodin. Odpoledne jsem si užívala na koních. Moc mi to nešlo, ale oproti minulému týdnu jsem se nedržela sedla při klusu. Doufám, že mi to tak zůstane. A do večera jsem si četla.
V úterý dopoledne opět odučených pět hodin. Dostala jsem suplování ve třetí třídě. A angličtinu k tomu. Přežila jsem. Poslední hodinu jsem se ale nemusela starat o doprovody písní. Měla jsem klavíristu.
Po vyučování a dozoru v jídelně jsem řešila časové plány. Hlavně to mám z krku. Domů jsem přišla krátce před druhou hodinou odpoledne a bez oběda. Ten jsem musela na chvíli strčit do trouby. Během pečení kuřete jsem si dala polívku a zastřílela z luku. Celkem šedesát střel. Pak jsem zašla do obchodu a konečně se naobědvala. Po obědě jsem si zastřílela další čtyři série, celkově tedy sto střel Z toho jich v krabici zůstalo nebo se aspoň dotklo 47 střel. Od minule jsem se trochu zlepšila, ale pořád to není víc jak padesát procent.
Později odpoledne jsem vyrazila za přítelem a společně jsme vykročili ze Zbýšova domů. Já šla většinu času potokem. Našla jsem taky asi tři kůže z divočáka. Opět jsem viděla krásné pohledy a místa. Užívala jsem si to a domů jsem došla jako prasátko. Zase.
Na první fotce je pravděpodobně slepýš. Druhá zachycuje jeden z vodopádů.
Další krásný vodopádek. Foceno s bleskem a dopadlo to lépe než bez blesku. Poslední fotka je z Holáku.
Ve středu dopoledne opět práce. Přežila jsem i to nevyspání. V noci se vrátili naši z dovolené. Přežila jsem i dvě hudebky po sobě. U čtvrťáků jsem se trochu rozčílila, ale páťáci byli relativně v pohodě.
Doma jsem si dala oběd a po týdnu jsem nemusela do obchodu. Místo toho jsem šla s kolegyní na kafe. Pak už jen odpočinek, trocha četby a večer mše svatá.
U večeře jsem se dívala na Stargate a pak jsem poslouchala hudbu. Narazila jsem zase na krásnou melodii od Bergersena, tak jsem si ji přepsala do not. Snad se ji naučím na flétnu. Ještě nevím, na kterou. Zkusím jich několik. Snad.
Ve čtvrtek dopoledne náročná práce, ale přežila jsem. A překvapivě jsem si užila hudebku. Děti si zazpívaly a já vlastně taky. A zahrála jsem si na klavír. Počtvrté za tento týden.
Po vyučování jsem si zahrála na violu a na příčku s pikolou. 
Navštívila jsem obchod, kde jsem si koupila zásobu čokolády a po kafi a chvilkovém odpočinku jsem jela na zkoušku tria. Jela jsem až do Zbraslavi. Vyzkoušeli jsme, dostali jsme víno a cukroví. Do šermu jsem nešla. Místo toho jsem šla do sboru. A začíná mě pálet v krku, tak snad to nebude nic hrozného.
U večeře jsem se dívala na poslední díl Stargate. Toho seriálu. Pak už jsou filmy.
V pátek jsem moc nevyspala. Pálelo mě v krku až mi z toho bylo špatně. Do práce jsem ale šla a tam jsem se rozjela. Přežila jsem čtyři vyučovací hodiny. Odpoledne jsem si umyla vlasy a chystala i věci k příteli. Později odpoledne mše svatá a pak orchestr. Večer jsem si sbalila věci s odjela s přítelem na byt.
V sobotu dopoledne jsem se trochu prospala. Vstávala jsem až v osm. Trochu jsem se zkulturnila a na jedenáctou jsem jela hrát na svatbu. Překvapivě jsem nebyla nervózní. Udělala jsem možná jednu dvě chyby, ale to snad nikdo nepoznal. Pak jsem jela s přítelem do Velké Bíteše na oběd a hurá na tůru. Jen necelých deset kilometrů. Cítila jsem se poněkud unaveně, tak jsem to nechtěla přehánět. Večer jsme koukli na kousek třetího dílu Prstenů moci a šli jsme spát.
V neděli už byla trochu krize. Chytila jsem parádní rýmu. Šla jsem akorát na mši a zbytek dne jsem strávila na gauči u filmů. Začali jsme filmem Mezi živly a dál si to nějak nepamatuju. Pak vím, že to byl Percy Jackson Zloděj blesku, Čarodějův učeň, 50krát a stále poprvé a poslední byl Strašidelný dům. Ten jsem nedokoukala. Nechala jsem se odvézt do Tesca a domů.
Týden teda neskončil podle mých představ. Myslela jsem, že dám ještě jeden pochod, ale rýma mě skolila. Tak snad stihnu splnit měsíční výzvu. Chybí mi tři dny.
Užívejte sluníčka a krásného počasí. Já se jdu kurýrovat, abych byla zdravá.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené