Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

16.10.22

10.10. - 16.10.2022

 Opět neděle. Týden je zase pryč, blíží se zima. A co se dělo?
V pondělí dopoledne práce. Přežila jsem pět hodin. Úspěch. Ani moc špatně mi nebylo. Jen ráno. Asi za to může špalda.
Odpoledne jsem jela ke koním. V autě mi bylo trochu špatně, ale nemusela jsem zastavovat. Pak jsem si užívala čerstvý vzduch, Artura, jízdárnu a krásnou jízdu. Zvládla jsem si sama dotáhnout sedlo. Poprvé. Nebo podruhé? Teď nevím. To je jedno.
Doma jsem si potom dala sprchu a koukla na dva díly Eternal love of dream. Už mi těch dílů moc nezbývá. Je jich celkem padesát šest.
Večer už jsem číst nestihla, Usnula jsem.
V úterý dopoledne byla práce trochu jiná. Šla jsem s dětmi do knihovny. Pak už jsem měla s nimi jen dvě hodiny. Tu svou třetí jsem měla u čtvrťáků. Zazpívali jsme si, zadirigovali, něco se naučili.
Po výuce jsem měla ještě schůzku s jednou paní, která dělá programy v zábavním parku u nás. Nebyla jsem tam sama a moc jsem do diskuze nepřispěla. To nevadí. Program vypadá dobře.
Po obědě a kafi jsem se dívala na dva díly Eternal love of dream. Koukla jsem i na nějaká videa na Facebooku, přečetla přes sto stran v půjčené knize z knihovny a čekala na webinář o psaní. Večer jsem si ještě chvíli četla.
Ve středu byl super den. Měla jsem dvě hodiny vždy s polovinou třídy. Pak jednu hodinu s celou třídou, kterou nám narušilo focení. Vyfotila jsem se taky. A pak už jen hudebka u čtvrťáků, kteří se šli taky fotit. Takže zase jen půlka třídy. Den byl dost rychlý.
Odpoledne jsem s kolegyní šla na čaj a pak jsem jela na nákup do Tesca. Musela jsem si dokoupit zásoby jídla na další týden.
Navečer jsem šla na mši svatou. Zpívala jsem, musela jsem a byla jsem sama. Užila jsem si to.
Doma jsem potom koukla na počasí a na jeden díl Eternal love of dream. Den jsem zakončila Četnickými humoreskami.
Ve čtvrtek čtyři hodiny a jedna volná. Měla jsem i přesunutý tělocvik na pátou hodinu a testovali jsme děti na fyzickou zdatnost. Odpoledne na mě čekaly ještě dva balíčky v Zásilkovně a dvě hodiny náboženství. Přežila jsem i se začínající rýmou a kašlem. Do šermu jsem nešla. Asi bych to neudýchala.
Po návratu domů z hodiny náboženství mi dorazily poslední knížky pro děti. Zákon schválnosti. Potřebovala jsem je hodinu předtím, než mi byly doručeny.
Večer jsem nikam nešla. Spustila se mi rýma a kašel a měla jsem zimnici. Trochu.
V pátek opět práce. Naštěstí jsem se cítila lépe než večer. V práci jsem si odučila čtyři hodiny a volnou hodinu jsem prokecala s kolegyněmi ve sborovně.
Po obědě jsem měla ještě hodinu náboženství s malými. Po náboženství jen mše svatá a orchestr jsem odpískala. Asi bych se ukašlala. Koukala jsem na Eternal love of dream. Viděla jsem tři díly. A byly dost smutné. Snad to dobře dopadne a budou všichni šťastní.
V sobotu jsem vstávala brzy a šla jsem na mši svatou. Ani špatně mi nebylo. Aspoň ne moc. Potom jsem šla do obchodu a domů.
S mamkou jsem upekla buchtu, pak jsem vysála a dočetla poslední vydaný díl Aley. Teď budu zase čekat na pokračování. Stále příběh ještě neskončil.
Odpoledne jsem se dívala na další díly Eternal love of dream. Do večera jsem seriál dokoukala. Zase si budu muset najít nějaký jiný. Po pravdě jsem se ke konci bála, že ona i on zemřou. Dočkali se happyendu.
Do noci jsem ještě chvíli četla.
V neděli dopoledne mše svatá. Zpívala jsem i přes nachlazení. Zbytek dopoledne práce v kuchyni, Objektiv z Krakova a četba.
Po obědě jsem vyrazila do nádherného podzimního dne. Prošla jsem se cestou, kterou jsem dlouho nešla. Vyplašila jsem pár bažantů a jednu srnku. Tu srnku jsem viděla zblízka. Hodně zblízka. Jen je škoda, že jsem neměla v pohotovosti foťák. Zato mám spoustu podzimních fotek přírody.


Dneska trochu náklad fotek.
Doma jsem si dala kafe a zmrzlinu k tomu. Takové teplo bylo. Nahoře na kopci jsem se vysvlíkala z bundy.
Zbytek odpoledne jsem s chvíli četla a koukala na Stargate. Nakonec jsem koukala na další  čínské drama. Uvidíme, jaké to bude. To první bylo docela dost dobré. Bohužel jen s anglickými titulkami. Co se dá dělat. Některým věcem rozumím, některé si překládám, některé nechápu. Asi normální.
A to bude pro dnešek a celý tento týden si všechno. Takža krásný další říjnový týden roku 2022. Zítra bude ještě krásně, tak užívejte sluníčka. Bude ho méně a méně.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené