Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

26.7.20

20.7. - 26.7.2020

Další prázdninový týden je za námi. A co se dělo?
V pondělí jsem spala do osmi. Potřebovala jsem se trochu prospat, protože jsem se v neděli dívala na Indiana Jones a Poslední křížová výprava. Jen kvůli tomu, že je tam chrám v Petře. Kdysi dávno jsem tam totiž byla (letos to bude pět let).

 
V pondělí jsem nakoupila, zašermovala, zastřílela z luku s 68% úspěšností trefy do krabice, za hrála si na flétny a po dlouhé době si vyzkoušela historický fantasy kostým. Už mi to chybělo. Odpoledne jsem odpočívala, dala si kafe a zákusek. V podvečer byla bouřka a pršelo. Zpočátku jen kapalo, ale brzy se ukázala i duha.

Snad je tam aspoň něco vidět.
Večer jsem koukala na Vinnetoua a pak jsem po dlouhé době psala pohled Bera.
V úterý ráno krásně pršelo. Jen ta bouřka mohla s tím hromem počkat ještě půl hodiny. Stihla mě vzbudit.
Sousedovic střecha v dešti.
 Dopoledne jsem překvapivě stihla i střílet z luku. Tentokrát jsem se moc netrefovala. Bylo to jen 55% v krabici. Taky jsem si vyfotila na samospoušť nějaké fantasy fotky. Uvidím, jestli sem něco dám. Možná po úpravách. Část fotek je rozmazaná.
Odpoledne jsem si zašermovala, dala si kafe a odpočívala při psaní a čtení.
Ve středu jsem byl ráno na mši svaté. Byl Římský kánon. Děkuji. Dopoledne jsem si zastřílela z luku, měla jsem 59 % v krabici. Což není špatné. Odpoledne jsem si zašermovala a šila šaty. Zatím tedy jen sukni. Nastříhala jsem si látku a sešila. To jsem stihla. Teď ji budu muset zaentlovat, aby se lemy netřepily.
Večer jsem měla doučování. Pěkně jsme si zase pokecaly a něco si zopakovaly. Taky jsem se dívala na Četnické humoresky (to se prostě musí) a v noci jsem čekala na kometu (o tom jsem psala dva články).
Komety jsem se nedočkala. Místo toho jsem vyfotila zámeckou věž. Taky jsem psala Ari.
Vzdálenost cca 625 m.
Ve čtvrtek lukostřelba (pouhých 50% v krabici. Jedna střela byla moc pěkná. Musela jsem si ji vyfotit. Bylo to v poslední sérii střel.
Pěkně jsem ho tam zapasovala, že?
Taky jsem šermovala a odpočívala. Večer jsem si psala Ari. Překvapivě. Na kometu jsem nečekala. Nechtělo se mi.
V pátek ráno jsem šla koupit nějaké ponožky a pak jsem šla na zámek psát. Moc jsem toho nenapsala. Většinu už mám hotovou. Teď jde o to, jak to přijme vedoucí práce. Trochu se toho bojím.
Odpoledne jsem vytáhla na deset minut meče. Z luku jsem nestřílela. Mám pěkný puchýř na prstě. Od tětivy. Ale neřeším to. Ráno se mi nechtělo vstávat. Nejraději bych spala celé dopoledne, ale nemůžu. Ani jeden den v týdnu s pořádně nevyspím. Kvůli obědu. 
V sobotu jsem se konečně vyspala do devíti. Dopoledne jsem uklízela, odpoledne jsem četla. Většinu času. Přečetla jsem dva díly Letopisů Narnie. Taky jsem s mamkou zavařovala okurky, dali jsme si kafe (i s taťkou) a k tomu piškoty. Do večera jsem četla. Taky odpoledne trochu sprchlo.
V neděli jsem byla na mši svaté. Liturgii jsem moc nesledovala. Asi to bylo jako vždy.
Zbytek dopoledne jsem si četla a odpoledne taky. Večer jsem byla na oslavě narozenin.
A to bude pro dnešek asi všechno. Takže krásný další týden roku 2020.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené