Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

7.6.20

1.6. - 7.6.2020

Další neděle. První v červnu. A co se dělo uplynulý první červnový týden?
V pondělí práce. Celkem i dobrá. Bývá i horší, kdy se víc rozčiluju a zlobím. Odpoledne jsem si chvíli šla zašermovat a zacvičit. Ve velice omezené míře, protože mě zase zlobí třísla. Tento rok už podruhé. Do večera jsem koukala na Elizu.
V úterý opět práce. A ta horší verze práce. Zlobila jsem se snad celý den. Nad chováním některých jedinců. A taky nad násobilkou. Odpoledne jsem si dala kávičku a večer jsem šla na šerm. Tentokrát byl bojový. Dostala jsem několikrát do hlavy a pak do ramene. Tam to bolelo asi nejvíc. Taky to byla pěkná šlupka, ale naštěstí z toho bude jen modrák. Cestou domů jsem trochu zmokla. Meč jsem schovávala pod kabátem.
Ve středu opět práce. Nejhorší za celý týden. Ráno jsem se divila, že mám nějaké špinavé boty. Pak jsem si uvědomila, že jsem v tom dešti šla po prašné cestě. Odpoledne jsem koukala na Elizu. Večer jsem šla na mši svatou. Zpívala jsem a prožívala to.
Ve čtvrtek opět práce. Lepší než ve středu. Za to mi bylo v noci a ráno pěkně špatně. Odpoledne jsem si dala kafe s mamkou. Večer jsem si šla po dlouhých měsících zazpívat a zahrát na violu. Večer trochu sprchlo a zabouřilo. Koukala jsem zase na Elizu.
V pátek poslední práce týdne. Uteklo to strašně rychle. Odpoledne jsem si dala kafíčko a šla na mši svatou. Taky jsem si zahrála na violu doma a v práci na příčku. Po víc jak třech měsících. A docela mi to šlo.
V sobotu jsem vstávala na mši svatou. Byla první sobota v měsíci. Čekala jsem mariánskou, ale byla ze sv. Norberta. Žalm, co jsem zkoušela přede mší byl narychlo změněn. Ale zvládli jsme to.
Dopoledne jsem uklízela, pomáhala v kuchyni a fotila šneky. Můžu si založit šnečí farmu, protože se občas bojím kamkoli šlápnout, aby se neozvalo křup. A jsou to velcí šneci.
Takových tam byla spousta.
Odpoledne jsem koukala na Elizu. Už umřel Fabrizzio. To tvůrci ukončili velmi rychle. Nebyli myslím ani rok manželé. No, já se s Ari taky nemazlím, i když ti mají čtyři děti a zatím jsou spolu. Aspoň podle toho, co mám napsáno, ale co není zveřejněno.
Do večera jsem tedy koukala na Elizu.
V neděli jsem byla na mši svaté. Liturgie byla jako obvykle. Do oběda jsem koukala na televizi a na Elizu. Po obědě jsem ve sledování pokračovala. Odpoledne jsem si dala kávičku a pokračovala v odpočinku. V podvečer u nás pěkně bouřilo a pršelo. Aspoň je zalito.
Během týdne jsem trochu víc zanedbávala cvičení, kvůli noze. Zase krvácí a hnisá.
Tak to bude pro dnešek asi všechno. Takže krásný další týden roku 2020. Konec školního roku se blíží.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené