Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

20.10.19

14.10. - 20.10.2019

Tak opět je tu neděle. Celý týden byl rychlý. A co se dělo?
V pondělí práce. Odpoledne odpočinek. Četla jsem Zaklínače. V úterý opět práce, odpoledne kafe s kolegyní a večer oblíbený šerm. Užívala jsem si to. Rozcvičku zvládám lépe a lépe. A v šermu už jsme si zkusili boj, kruh cti a kruh zrady. Dostala jsem do zad, do bohu, stehna a do jiných partií. Občas i do ucha či hlavy. A se štítem.
Ve středu už mě tak nic moc nebolelo. Asi si zvykám. Jinak dopoledne učení, odpoledne nákup, odpočinek a myslím, že mi došla knížka. Nebo pyžamo? No, to je jedno. Večer jsem byla na mši svaté. Liturgie byla celkem dobrá.
Ve čtvrtek opět práce. Tentokrát byla hospitace. Jako první na celé škole. Klasika. Už si zvykám. Hodina proběhla celkem dobře, byla jsem spokojená. Odpoledne zase kafe s kolegyní a zákusek. Večer jsem šla do sboru. Opět jsem měla problém ty písničky vydýchat.
V pátek opět práce. A taky pohovor o proběhlé hodině. Dopadlo to víc než dobře. Pak už jen jedna hodina a hurá na víkend. Odpoledne kafe s mamkou, mše svatá a pak orchestr. Ve viole jsem byla sama a užívala jsem si to. Večer jsem se chystala na cestu do Olomouce.
V sobotu jsem málem nestihla odvoz. A málem jsem nestihla snídani. Ale naštěstí všechno dobře dopadlo. Měla jsem jen jeden předmět. Bioetiku a sociální etiku. Docela zajímavé. Odpoledne jsem jela domů autobusem a vlakem. Dala jsem si večeři a dlouhou horkou sprchu a šla číst.
V neděli jsem byla na mši svaté. Liturgie byla celkem dobrá. Jen se mi při žalmu udělalo nějak nevolno. Musela jsem si sednout. Zbytek mše už jsem prožívala normálně. Jen ve svetru. Bylo mi teplo. Na hřbitově jsem si následně málem připálila prsty. Sirka hořela nějak moc rychle. Do poledne jsem pomáhala mamce s oběděm a odpoledne koukala na Stargate a četla si. Poslední díl Zaklínače jsem ve čtvrt na šest dočetla. Teď mě čeká kniha o exorcismu. Jsem na ni zvědavá.
Odpoledne jsem si dala kafe a bonboniéru s našima a věnovala se odpočinku.
Během týdne jsem četla Zaklínače, šermovala, hrála na flétny, střílela z luku a prostě se věnovala věcem, které mě baví.
Jo a objednala jsem si knihu Pád Gondolinu a strašně moc se na ni těším. A k tomu ještě pár drobností. Pak se snad pochlubím fotkou. Tu poslední knihu jsem zatím nevyfotila.
A to bude pro dnešek asi všechno. Takže krásný další říjnový týden roku 2019.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené