Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

1.9.19

26.8. - 1.9.2019

Tak je tu neděle prvního září. Zítra se jde do školy a já zase do práce. Tentokrát s dětmi. A co se dělo poslední týden prázdnin?
V pondělí po dlouhé době do práce. Zas tak po dlouhé ne. Byla jsem v práci na chvíli začátkem srpna. Jen už nevím, co jsem tam dělala. V tom srpnu. V pondělí jsem se trochu rozkoukávala. Byla porada a pak školení. Moc jsem toho nestihla. Myslím, že jsem jen ...., vlastně nevím. Tak to nechám.
V úterý opět práce. Příprava třídy na žáčky. Sundala jsem některé věci, nějaké nové jsem pověsila. Vyzvedla jsem si pracovní sešity a taky byla nějaká porada v rámci prvního stupně. Do poledne jsem upravovala třídu. Odpoledne jsem hrála na flétny, cvičila a šermovala. Odpoledne jsem byla u kadeřnice. Ostříhala mě, abych na ně viděla.
Ve středu opět práce. Docela pohodová. Pověsila jsem snad poslední nástěnky a taky vytvořila číselnou osu do 1000. Pak jsem šla domů. Zahrála jsem si na flétny, zacvičila, koupila rohlíky a chleba a taky vytáhla meč. Zašermovala jsem si celkem dobře.
Ve čtvrtek opět práce. Pověsila jsem osu a udělala ještě něco, jen nevím, co.
V pátek jsem si, jak se vtipem říkám, že jsm si málem rozbila hlavu o číselnou osu. Stihla se mi přes noc rozlepit a spadnout. Visela pěkně ve dveřích. Dodělala jsem žákovské a dokončila výzdobu třídy.
Odpoledne jsem jela nakupovat. Potřebovala jsem koupit nějaké krabičky a čokoládu. Všechno jsem překvapivě sehnala. Chvíli jsem hrála na tenorku. Cvičit ani šermovat jsem nestihla. Místo toho jsem koukala na Stargate.
V sobotu jsem dlouho spala. Pokud se to dalo. Ve tři v noci byl poplach a po deváté znovu. Dopoledne jsem uklízela a odpoledne jsem se šla vykoupat do biotopu.
V neděli jsem byla po celých 14 dnech u nás na mši. Liturgie probíhala, jako obvykle. Zpívala jsem ordinárium a žalm a taky jsem preludovala. Do oběda i po obědě jsem se dívala na Stargate.
Také jsem vytáhla meč a šla si zašermovat. Vychutnala jsem si i zmrzlinu.
Teď se jdu psychicky připravovat na první školní týden. Snad mám všechno připraveno a školní rok začne dobře.
Takže krásný první školní týden školního roku 2019/2020.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené