Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

23.6.19

17.6. - 23.6.2019

Tak je tu opět neděle. A co se dělo předposlední týden školy? Bylo toho docela dost.
V pondělí jsem pracovala. Vydržela jsem to pět hodin. Odpoledne jsem odpočívala u seriálu.
V úterý opět práce a odpočinek u kávy se zmrzlinou. Ve středu opět práce. Odpoledne hraní na flétny a pak večer mše svatá. Přede mší jsem si po velmi dlouhé době šla zahrát na varhany. Bylo to suprový. Ordinárum jsem zahrála velmi lehce, písničky už byly horší. K jedné z posledních jsem se ani nedostala. Pak už přišel kněz a já se radši ztišila. Liturgie probíhala relativně dobře.
Ve čtvrtek opět práce a porada k tomu. Po poradě následovalo kafíčko se zmrzlinou a pak déšť. Doslova průtrž. Kolegyni jsem poslala na autobus a já s mamkou jsem spěchala domů. Cestou jsem si několikrát vykoupala nohy. Zmokla jsem festovně.
pršelo skoro dvě hodiny. Do večera jsem nevytáhla paty z domu.
V pátek opět práce. Docela náročná, ale zvládla jsem to. Odpoledne následovala kávička a indiánek s mamkou. Byla jsem také na mši svaté. Liturgie probíhala relativně dobře. Asi už jsem si zvykla.
Do večera jsem se dívala na seriál.
V sobotu jsem se dlouho prospala. Z postele jsem vylezla o půl desáté. Dopoledne jsem vysála půlku domu a odpoledne jsem se věnovala zahradě. Vyplela jsem jahody a pak i okurky se salátem. Následně jsem si dala kafíčko a zmrzlinu s rodiči. Po kafi jsem vyplela další záhon. Ostříhala jsem odkvetlé růže. Do večera jsem se dívala na seriál.
V neděli jsem byla na mši svaté. Bála jsem se, že nebude průvod, protože venku pršelo. Na hřbitov jsem taky nešla. Až po mši svaté. Průvod naštěstí byl a venku. Liturgie byla moc krásná Jen mi vadila druhá eucharistická modlitba. V neděli, jako vždy. Jinak krásné.
Odpoledne jsem se dívala na seriál.
A psychicky se připravovala do práce. Na poslední týden školního roku.
A to bude pro dnešek asi všechno. Krásný další týden roku 2019.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené