Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

21.10.18

15.10.- 21.10.2018

Tak je tu opět neděle. Nemocná misijní neděle. A co se dělo minulý týden?


V pondělí práce a odpoledne odpočinek. V úterý opět práce a odpoledne kávička se zákusečkem a nákupy. Nic moc zvláštního se nedělo.
Ve středu opět práce. Byla výtvarka. Celkem to i šlo. Bývaly to horší hodiny. Odpoledne jsem si šla zahrát na varhany. Moc mi to nešlo. Pak jsem byla na mši svaté. Liturgicky myslím, že dobrý. Na nic extra si nevzpomínám.
Ve čtvrtek opět práce a odpoledne kávička a zákuseček. Večer pak zkouška sboru. A bylo mi zle, ale byla jsem tam až do konce. Vydržela jsem to. Domů jsem sotva došla.
V pátek jsem musela do práce a nebylo mi nejlépe. Výuku jsem nějak přežila. Pak jsem spěchali domů a k lékaři. Tam jsem čekala asi čtvrt hodiny, což nebylo moc dlouho.
Odešla jsem s antibiotiky. Naštěstí bez neschopenky.
odpoledne jsem šla na mši a pak aspoň do kvarteta. Byla to totiž poslední zkouška před koncertem. Nějak jsem to přežila. A měla jsem jít na katechismus, ale ten jsem vzdala. Nedala bych to.
V sobotu jsem byla celý den doma. Nevytáhla jsem z domu paty. Odpočívala jsem a koukala se na filmy o Hobitovi. Do večera jsem stihla dva a něco.
V nedělí jsem šla na mši. A bylo mi zle. Tak zle mi dlouho nebylo. Odzpívat jsem musela a hlavně chtěla. Jen jsem nehrála. Obchod jsem navštívit nezvládla. Doma jsem zalezla rovnou do postele a vylezla až na oběd.
Odpoledne jsem se dokoukala na Hobita a zhlédla prvníí díl Pána prstenu.
A to bude pro dnešek asi všechno. Přeji krásý další týden roku 2018.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené