Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

28.1.18

22.1. - 28.1.2018

Tak je tu opět neděle. A co se dělo? Bylo toho docela dost.
V pondělí práce a učení. Samozřejmě kafíčko s mamkou. V úterý bylo to stejné a ve středu také. Ve středu jsem byla déle v práci, protože byla porada. A večer jsem byla na mši svaté.
Liturgie probíhala podle předpokladů. Nic nového.
Ve čtvrtek opět práce a učení. Večer jsem skoro po měsíci šla do sboru. Celkem jsem se i bavila a v mezičase se učila.
Při cestě zpět jsem se ovšem nestačila divit. Potkala jsem psa s majitelem. Oba mě znají. Ovšem pes mě nejspíš nějak nepoznal a v jednu chvíli zaútočil. Naštěstí jsem měla rifle a podkolenky. I přes to jsem na noze potom spatřila malou podlitinu. Naštěstí to nebylo do krve.
Odpoledne jsem byla na kafíčku a zákusku s kolegyní. Pak si k nám přisedly i prodavačky. Dost dobře jsme se bavily. Stále mi lidé tipují věk kolem dvaceti.
V pátek byla opt práce. Utekla jsem ale dost rychle a brzo. Bylo mi taky pěkně špatně. Doma se mi trochu ulevilo, takže jsem neodmítla kafíčko. Do tří jsem se pak učila. Potom jsem šla na mši. Liturgie byla celkem dobrá. Potom jsem šla do orchestru a zahrála jsem si velmi dobře. Do večera jsem se učila a překládala.
V sobotu jsem se pěkně dlouho vyspala. Pak mě vzbudila kromě budíčku i bolest v krku. Naštěstí během dne ustoupila. Celé dopoledne jsem se učila dogmatiku. Odpoledne jsem se dívala na Pevnost Boyard Pak následovalo kafíčko a oplatky a pak nákup sametky na ples.
Večer jsem se nechala ukecat na florbal. V první polovině se mi moc nedařilo. Taky mě začala bolet kyčel. Naštěstí jsem to po chvíli rozchodila a mohla hrát dál.
V druhé polovině hrací doby jsem si dala pět gólů.
V neděli se mi těžko vstávalo. Moc dobře se mi spalo. Na mši jsem si nevšimla ničeho neobvyklého. Všechno probíhalo jako vždy.
Odpoledne jsem se dívala na Pevnost Boyard a pak jsem se snažila věnovat se dogmatickým přednáškám. Samozřejmě nesmělo chybět kafíčko...
A to bude pro dnešek asi všechno. Volit jsem byla, bohužel to dopadlo tak, jak to dopadlo. Takže přeji další krásný týden a staronovému prezidentovi vše nej do funkce.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené