Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

12.11.17

6.11. - 12.11.2017

Opět neděle. Po dlouhém týdnu. A co se dělo?
V pondělí jsem byla v práci. Odpoledne jsem doma odpočívala. To stejné bylo v úterý, práce a odpočinek. Odpočinek byl u kávičky..... Jé to bylo fajn.
Ve středu opět práce a odpočinek. A zcela nečekaně kávička. Prostě jsme ji s kolegyní potřebovaly. Tak jsme šly.
Večer jsem byla na mši svaté. Byl to trochu liturgický mišmas. Hlavně z pohledu výběru čtení.
LITURGICKÁ POZNÁMKA: Orace a preface byly z památky nějakých mučedníků, o kterých jsem neměla ani tušení. Žalm jsem měla ze středy 31. týdne, ale pro změnu druhý cyklus. Přitom je první cyklus. Ale hodil se. No, bylo to zajímavé.
Ve čtvrtek opět práce a tentorkát dlouhá, velmi dlouhá. Po výuce následovaly rozhovory s rodiči. Naštěstí to proběhlo v pohodě a přátelském duchu. Aspoň mě to tak připadalo.
Pak jsem odpočívala u filmu Hobit.
V pátek opět práce. Tentokrát trochu jinak. Byli jsme na představení vítězů soutěže LYRA. Bylo to celkem pěkné. Pak ta poslední hodina byla dost drsná.
Po obědě jsem si dala s mamkou kávičku a pak jsem šla na mši. Liturgicky byla celkem dobrá. Pak jsem šla do orchestru a užívala jsem si. Zahrála jsem si moc dobře. Což se stává poslední době docela často.
Po příchodu domů jsem odpočívala u Hobita. Dokoukávala jsem druhý díl...
V sobotu jsem opět vstávala po čtvrté hodině a vyrazila do školy. Měla jsem mít tři hodiny Etiky a pak pět hodin dogmatiky. Docela jsem se těšila, ale byla jsem dost unavená. V etice jsem pomalu, ale jistě usínala. Pak měla být dogmatika, ale po půl hodině čekání jsme se vyučujícího nedočkali. Volali jsme mu z vrátnice a bylo nám řečeno, že dnes nedojde. Tak jsme se sbalili a odjeli domů. Cesta probíhala celkem dobře. Všechny přípoje jsem stihla. Domů jsem přijela dřív, než jsem očekávala. Dala jsem si kávičku s rodiči. Pak jsem jen sledovala posledního Hobita.
V neděli jsem byla na mši svaté. Nevšimla jsem si žádné liturgické odlišnosti.
Pak jsem se dívala na Pevnost Boyard. Vyhráli před osmnáct tisíc eur. A byla tam moderátorka z dřívějších sérií Anne-Gaele (nevím, jak se to píše).
Pak jsem si dala kávičku s oplatky a odpočívala.
A to bude pro dnešek asi všechno. Takže přeji krásný další týden roku 2017. Za tři týdny začíná advent, tak nezapomeňte si vyrobit nebo koupit adventní věnec.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené