Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

4.7.17

Den poté...

Tak píšu zcela netradičně hned v úterý. Proč?

Protože mám potřebu. Potřebuji to ze sebe dostat.
Již několik let mě trápí stále se opakující zánět v třísle. Byla jsem třikrát na řezání, nesčetněkrát na čištění a nic. Ani jedno mi moc nepomohlo. To poslední řezání vydrželo rok. Letos začátkem května jsem opět trpěla. Jela jsem na chirdu, ale nic moc extra mi nedělali. Jen mi to propláchli od hnisu, který se tam neustále tvořil. Po tomto vyčištění to vydrželo tak tři týdny. Pak jsem jela znovu, v horku a bolestech.
Opět došlo jen k propláchnutí a dvě kontroly. Pak už jsem odmítala kvůli tomu řešit neustálý supl. Tak jsem to lepila a chodila i v bolestech do práce. I když poslední dobou ty bolesti tak strašné nebyly.
V týdnu potom došlo k radikálnímu rozhodnutí. Jdu k jinímu lékaři. Hlavně z důvodu, že u sv. Anny jsem byla pokaždé u někoho jiného. To byla dost velká nevýhoda.
Tak jsem šla na jinou polikliniku v Brně. Tam se mě ujal jeden doktor a s ním budu řešit všechno, co se týká mého problému. A včera jsem tam byla. A na sále jsem strávila asi dvacet minut. Pak jsem jela domů. Už opět v bolestech. Cesta domů byla otřesná. Nejvíc jsem trpěla v trolejbuse a pak ve vlaku.
Dnes jsem byla u své paní doktorky a domluvila jsem si vyšetření na imunologii. Snad to pomůže. Porucha imunity může být jednou z příčin neustále se opakujícího chronického zánětu.
Bolí to trochu ještě teď, ale doufám, že budu mít brzy pokoj na delší dobu než jeden rok. Tak se jdu ještě jeden den beztrestně válet v posteli.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené