Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

31.8.14

35. týden 2014

A jsem opět tu. Tak začnu hned, bez kecu na úvod.
V pondělí jsem byla doma. Celkem nic jsem nedělala. Co bych taky měla dělat? I když chytla jsem violu a housle za krk a chvíli hrála. Nebylo to nic moc. Jen písničky z mé sbírky, která čítá přes dvěstě čísel. Je to taková všehochuť. Odpoledne jsem tedy vystrčila ten svůj nos a šla se podívat po nějaké mikině. Sehnala jsem takovou trochu křiklavě zelenou. Rozhodně hezčí barva než jakou jsem viděla v Takku. V úterý jsem byla opět doma. Dopoledne jsem uklízela dole v pokoji pro hosty, protože mi přijede vzácná návštěva. Snad. Ve středu návštěva přijela s drobným zpožděním. Zašly jsme na oběd, podívat se po Brně a hurá k nám. Večer jsem byla na mši svaté. Hrála jsem Kyrie, Sanctus a Agnus Dei. Ve čtvrtek jsem šla s kamoškou po obchodech a pak s pejskem na procházku.
Pohled na Kuklu
Odpoledne bylo ve znamení výhledu z Kukly a kafe na terásce v těžní věži.
Pak dlouhá procházka kolem řeky. V pátek už jsme byly omezeny časem odjezdu. Dopoledne jsme byly na zámku v muzeu. Po obědě byla krátká procházka a pak už balení a večerní odjezd kamošky domů. Nebyla jsem na mši svaté. V sobotu jsem byla na chvíli hrát na varhany. Byla jsem nějaká moc unavená. Během dopoledne a chvíli odpoledne jsem dělala bráchovi popruh k vysílačce na letadla. Dopadlo to takhle.
Docela záhul prošít. Je to trochu reflexní, takže ze zbytku si udělám reflexní proužek na batoh. Nějaké tři hodinky práce, měření, stříhání zkoušení, šití a znovu zkoušení a dolaďování. Odpoledne jsem se s našima podívala na fotky z dovolené a pak jsem protáhla pejska po Oslavanech. Večer pěkně sprchlo. Aspoň je zalito a doplěný vozík na vodu. Možná už zase přetekl. V neděli jsem byla na mši svaté. Jen jsem zpívala a chvíli preludovala. Zato jsem mohla lépe sledovat liturgii. Žehnaly se aktovky, ale na začátku mše svaté???? A místo úkonu kajícnosti???? Mé liturgické srdce opět krvácelo. Odpoledne jsem byla na návštěvě.
Článek je přednastaven. V čase vydání budu mimo dosah internetu a budu za to ráda.
Vaše Vanimaré

P.S.: Krásný další první školní týden roku 2014.
V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené