Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

10.8.14

32. týden 2014

Tak opět neděle. Přes týden se nic moc nedělo.
V pondělí jsem sehnala hru Hobbit Neočkávaná cesta a hned večer jsem ji s bráchou otestovala. Není to špatné. Taky pěkně pršelo. V úterý jsem jela do Zbýšova. Nebylo teplo ani zima a hlavně nepršelo. Ovšem nebudu komentovat, jak probíhala liturgie a taky to, že svátek má vigilii. Asi se na to budu muset zeptat. Večer jsem si spravovala náladu Vinnetouem a míšenkou Apanachi a následoval film Jáchyme, hoď ho do stroje. Ve středu mě probudil pejsek. Chtěl na procházku. Pak po chvíli váhání a přemlouvání svého těla jsem šla. Venku bylo krásně. Do těch devíti. Přišla jsem kolem půl desáté a to už ze mě tekl pot ze všech možných i nemožných míst. Musela jsem si dát sprchu. Pak jsem začala vařit. Prvně jsem si okrájela a nastrouhala okurky na salát a pak se vrhla na přípravu brambor. Brambory neutekly a barák nevyhořel. Večer jsem šla na mši svatou. Zeptala jsem se na tu vigilii a nevěřila jsem vlastním uším. Kněz mi vysvětlil, že vigilii může udělak skoro kdykoli a ještě si tento svátek přesunout případně na neděli. Myslela jsem, že mě bude křísit. Ve čtvrtek jsem byla doma. Pomalu jsem nevystrčila nos z domu, jen, když jsem šla k babičce nebo za pejskem. Večer jsem zalívala zahradu. Řekla jsem si, že zkusím zalít hadicí a ejhle, voda si to prskla a rovnou na mě. Vypadala jsem v tu chvíli, jako bych se počůrala. Tak jsem dozalívala a šla si dát sprchu. Večer jsem se dívala chvíli na televizi. V pátek jsem šla odpoledne na chvíli hrát na varhany. Pak jsem zpívala na mši a jela koupit maso do Tesca. Taky jsem konečně oskenovala jeden obrázek.
V sobotu jsem chvíli hrála a varhany. Odpoledne jsem dělala něco na internetu. Část zadaného úkolu jsem zvládla a část ne. Pak jsem vysála celé vrchní patro domu. Během toho se začalo smrákat, bublat a následně i pršet. Aspoň nebudu muset zalívat. I když ono se tomu déšť nedalo pomalu ani říkat. Večer jsem byla doma, koukala na Máme rádi Česko a trochu doupravovala stránky, ale jiné, než tyhle. V neděli jsem hrála. Po dlouhé době celé ordinárium. V Credu to trochu skřípalo, ale dohrála jsem. Odpoledne jsem s přáteli šla hrát nohejbal. Zahráli jsme si dobře a já si stihla i odřít koleno. Tak teď sedím za počítačem a koukám na Stargate, večeřím u toho a taky píšu tenhle článek.
Tak to bude pro dnešek asi všechno. Přeji všem, kdo se záplavou písmenek a obrázku pročetli až sem krásný další prázdninový týden roku 2014.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené