Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

20.7.14

29. týden 2014

Tak, neděle a poutní k tomu.
V pondělí jsem byla doma, v úterý se činnost opakovala. Večer začalo nenápadně pršet a pak z toho vznikla průtrž i s kroupama. Pak jsem na chvíli usedla k literatuře a trochu se posunula v četbě Eschatologie. Taky pěkně pršelo. Pak jsem se utíkala dívat na Poklad na Stříbrném jezeře. Fotka je podešťová, možná v tu chvíli ještě trochu zálejvácky pršelo.
Ve středu ráno jsem jela do Ivančic pro impregnaci na stan, aby nepromokl. Ještě dopoledne jsem stan postavila a naimpregnovala. Ještě přidávám fotku z minulé středy, kdy bylo před deštěm. Obě fotky jsou foceny mobilem, tak je trochu vidět nekvalita.
Odpoledne jsem ho zase složila a uklidila na místo, kde bude čekat do pondělka. Nejspíš. Ve čtvrtek jsem byla doma. Šla jsem koupit knedle na sobotu a odpoledne jsem jela s mamkou do tesca. Pak jsme si za odměnu daly eiskafe. Ještě dneska přidám další fotku, opět bohužel z mobilu. Foceno ve čtvrtek podvečer.
V pátek dopoledne se uklízelo. Pokračovalo se odpoledne, ale já se až tak aktivně nezapojila. Byla jsem na chvíli hrát na varhany, pak zpívat na mši a pak následovala zkouška sboru. Po zkoušce jsem vzala kýbl a hadr a šla otřít prach z varhan. Večer jsem čekala na příbuzenstvo a pak jsme šli na pivo. Spát jsem šla o půl jedné. Normálně chodívám tak kolem půl desáté. Zajímavé. V sobotu dopoledne jsem trochu chladila Blacka. Překvapivě se otřepával venku, takže nebyla nahozená celá prádelka. Překvapivě se i nechal zchladit vodou. Odpoledne jsme se šli projít a skončili jsme v zámku na koncertě konzervatoristů. Hráli pěkně. Večer jsme doma grilovali na kameni ryby a krkovičku. Obojí bylo výborné. V neděli jsem vstávala brzy, abych stihla ranní mši svatou. Nezpívala jsem, ani jsem neministrovala. Překvapivě. Na druhé jsem už zpívala. Odpoledne jsem šla ještě na požehnání a okouknout stánky. letos jich tu bylo málo. Po lehkém občerstvení jsem si šla koupit třičtvrťáky. A nezůstalo jen u nich. Koupily jsme s mamkou také dva trdelníky. Jsou výborné.
Tak to bude pro dnešek asi všechno. Přeji všem, co se pročetli záplavou písmenek až sem, krásný další týden roku 2014.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené