Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

26.8.12

Téma č. 51 Ari-kresba

Tak jsem tu opět. Fotky snad ani žádné nebudou. Nic jsem nenakreslila, tudíž jsem nemohla nic vyfotit.
Tahle je snad nejlepší. Zbytek najdete v galerii pod složkou Postavy příběhu, jak si je představuji.
Jako naschvál si je takhle nepředstavuji, jelikož neumím dát přesný obraz v mé mysli na papír. Možná až něco nakreslím později, tak to přidám do složky s názvem tématu tohoto týdne.

Co se dělo za uplynulý týden? Nic moc. V pondělí jsem byla na mši svaté, v úterý jsem si vyjela na kolech s bratrem. Dojela jsem stejně jen do města nějakých 7 km od mého bydliště a vrátila jsem se zpátky. Jeli jsme teda až večer, ale teplo bylo neúnosné. Ale aspoň jsem viděla cihelnu. Ve středu jsem byla na mši svaté a ukecala jsem rodiče, aby šli, spíš jeli se mnou do jiné vedlejší vesnice plavat do krytého bazénu. Ve čtvrtek jsem se flákala doma a večer jela na mši svatou. V pátek jsem byla na mších svatých, byly dvě. V sobotu byl dalo by se říct den s velkým D. Konal se farní výlet na louku ke Chvojnici. Jako snad už každý rok. Počasí nám přálo. Sice nesvítilo slunce, ale ani nepršelo. Opekli jsme si buřty a zahráli fotbal. Pěšky jsme došli do Ketkovic, kde jsem byla ještě na mši svaté. A nedělel se stále opakuje. Tři mše svaté a odpolední odpočinek.
Krásný týden přeje
Vanimaré

P.S.: Tématem dalšího týdne je č. 40 Kameny. Tak teď se budu muset předvést.
V.

P.P.S.: Taky jste si mohli všimnout, že ve čtvrtek byla zveřejněna další část příběhu o Ari. Doufám, že za ten konec mě někdo nezabije. A ještě jsem zveřejnila nějaká statistiky.
V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené