Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

15.1.12

Téma č. 36 Moje grafické práce do školy

Tak týden uplynul jako voda v řece a je tu opět neděle a fotky na téma. Samozřejmě nebude chybět zhodnocení týdne, pokud se mi něco podobného podaří. Takže prvně fotky.


Tak týden utekl nějak moc rychle. V pondělí se nic moc nedělo. Byla jsem akorát v Čučicích. Úterý uteklo, ani nevím jak. Ve středu jsem s dobrovolníky sklízela v kostele vánoční výzdobu. Ani ne za hodinku jsme neměli co dělat. Čtvrtek uběhl ve zanmení mše svaté, jako skoro každý den, a zkoušky sboru. Pátek po mši jsem šla po dlouhé době do hudebky hrát na housle a večer na voleyball. Strašně dlouho jsem tam nebyla a strašně moc jsme se nasmáli. Sobota byla trochu, ale ne moc smutná. Kousek od Oslavan byla nehoda, bohužel smrtelná. Večer samozřejmě florec. Dala jsem si pět gólů, naštěstí ne do vlastní brány, na to příjde později, a jsem spokojená. A neděle? Jako vždy odpočinková. Akorát zítra musím do Olomouce, ale o tom až za týden. :) A málem bych zapomněla... konečně u nás začala zima a máme tu trošičku sněhu. Není ho moc, ale je.
Mějte se krásně a za týden, možná i dříve se zase ozvu s nějakým článkem.
V.

P.S.: Dalším tématem je téma č.26 Voda. Že já mám na ty šestky nějaké štěstí:), ale už jich moc nebude. Témat je jen 52.:) A jsem zvědavá, jak budu fotit vodu, když mi s velkou pravděpodobností zamrzne řeka.
V.

P.P.S.: Začala jsem cvičit a posilovat. Jsem zvědavá,jak dlouho mi to vydrží.:)
V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené