Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

24.6.18

18.6. - 24.6.2018

Další červnový týden je za námi. U mě byl poslední s dětmi. Prázdniny mi začínají o týden dříve kvůli rekonstrukci kuchyně. Ale teď začnu pěkně od pondělí.
V pondělí jsem byla v práci. S dětmi jsem šla na zmrzlinu. Odpoledne jsem jela nakupovat pro děti dárky. Pak jsem se věnovala čtení.
V úterý opět práce. A pak odpočinek. Bohužel ne na kafíčku. Hrála jsem na flétny.
Ve středu jsem opět pracovala. Koukali jsme s dětmi na film, rozdávali učebnice a šli ven do parku. Odpoledne jsem si šla zahrát na varhany. A pak jsem byla na mši svaté. Liturgie probíhala celkem dobře. Šla jsem s obětními dary. Pak jsem si úžasně pokecala s jedním kamarádem o teologii a o všem možném.
Ve čtvrtek jsem s dětmi strávila poslední celý den. na dvě hodinky jsme opět šli ven. Práci jsme měli hotovou, tak proč sedět ve třídě. Odpoledne jsem šla s kolegyněmi na kafíčko a zákusek. Pak jsem začala pociťovat nemoc. Opět mě přepadla rýma. Tak jsem do sboru nešla.
V pátek jsem rozdávala vysvědčení. Dostala jsem dárečky a kytičky. O tom jsem psala v pátek. Do všehochuti jsem dala také detailní fotky růží a gerbery.
Jediná, která z těch tří voní. A pokračujeme v předvádění.
V sobotu jsem dlouho spala. Dopoledne jsem si jela koupit kartu do foťáku, abych mohla fotit.
Odpoledne jsem si na chvíli zdřímla.
Jinak jsem se věnovala četbě a seriálu.
V neděli jsem šla na mši. Zaučovali jsme nového varhaníka a šlo mu to moc pěkně. Jen je škoda, že nehrál s pedály. Je to velký rozdíl. Ale nebudu do toho kecat. Hrávala jsem hůř.
Odpoledne jsme se s mamkou vrhly na zavařování meruněk. A samozřejmě nemělo chybět kafíčko a k tomu jedna bonboniéra od dětí. Pochutnali jsme si doma všichni.
A to bude pro dnešek asi všechno. Takže přeji všem krásný poslední školní týden.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené