Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

12.2.17

6.2. - 12.2.2017

Další týden za námi. A co se dělo?
V pondělí práce a učení. Po pravdě už jsem chtěla, aby byl pátek, ale na druhou stranu jsem pátek nechtěla. V úterý to bylo to stejné.
Ve středu práce a učení a také mše svatá. Liturgie probíhala jak je u nás normální. Začínám si zvykat. Po mši se mě paní varhanice ptala, co to tam pod schody na kůr je za zvíře a jestli může být myš černá. Odpověděla jsem, že ano. Ovšem to zvíře nebyla myš, ale netopýr. A nebyl jeden ale hned dva. Bohužel už to měli za sebou. Jen škoda, že jsem neměla foťák. Musela jsem fotit mobilem.
Ve čtvrtek práce a učení. A v pátek to stejné. Jen navíc tam byla mše svatá a pak orchestr. Celkem jsem si to hraní užívala, i když jsem nezahrála všechno. Nějak jsem pozapomněla altový klíč.
V sobotu jsem vstávala brzy. Chvíli po páté ráno. Jela jsem do školy.
Cesta moc dobř neprobíhala. Ve vlaku jsem doplácena za svou nevědomost přes osmdesát korun. Přestala mi platit In-karta. Tak stane se. Jela jsem do školy za koušku. Byla písemná, takže stále nevím, jak dopadla. Uvidíme během týdne.
Pak jsem se zastavila za těmi, co měli zkoušku z Nového zákona. Mě tato zkouška čeká příští týden. Pak jsem měla ještě chvíli času, tak jsem se prošla do města, poprvé za sedm let, co do Olomouce jezdím, jsem viděla v provozu orloj. Ten kohout na konci byl nějaký zvláštní.
Cesta do Brna proběhla v pohodě. Jela jsem autobusem. Věděla jsem, že stewardka roznášela sluchátka a noviny, ale horké nápoje už jsem úspěšně zaspala. Tak jsem byla bez čaje. Pak na vlak a další autobus.
Všechno jsem stihla.
V neděli jsem byla na mši svaté. Nejkrásnější asi bylo, když jsem zjistila, že evangelium jsem si četla den předtím ve vlaku.
Odpoledne jsem se chvíli dívala na Pevnst Boyard a pak jsem se připravovala do práce.
Taky jsem se opět přenesla do Lurd. V sobotu byla památka Panny Marie Lurdské, tak jsem si v neděli na konci mše vzpomněla, jak jsem písničku 811 zpívala při čekání na koupele. Do mikrofonu. Ach, to byla krása.
No, to bude pro dnešek asi všechno. Takže přeji všem krásný další týden roku 2017. Já se jdu věnovat Novému zákonu. To je nejbližší zkouška, která mě čeká.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené