Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

14.8.16

8.8. - 14.8.2016

Po celém týdnu jsem tu znovu. Moc se toho nedělo.
V pondělí jsem byla doma. A snažila jsem se učit se. To stejné se konalo i v úterý a ve středu.
Ve středu jsem ještě byla na pohovoru ohledně práce. Dopadlo to dobře, práci mám. Od září. A taky snad stihnu i tu zkoušku z filosofie, kterou mám poslední srpnový pátek. Nastupuji do práce až v pondělí.
Ve čtvrtek jsem jela na úřad práce a pak odevzdat klíče od bytu. Je ho škoda, toho bytu, ale nemůžu si dovolit jej živit, zvlášť, když budu zase bydlet u rodičů. Dvakrát nadšená z toho nejsem.
Všechno proběhlo v pohodě. Jen jsem koupila jiný kufr, než jsem chtěla. No co. Aspoň se do něj vejde víc věcí a víc zbytečností, že?
V pátek jsem opět byla doma a snažila se se učit. A taky jsem navštívila pana doktora. No jo, vstupní prohlídka musí být. Bohužel.
V sobotu jsem byla taky doma. Nevystrčila jsem ani patu. Nebyl dostatečný motivační důvod. Navíc jsem zjistila, že pejsek zase nejedl a co snědl, tak šlo pěkně ven. Tak jsem ho nutila aspoň pít a snažila jsem se mu vnutit rohlík. Nic. Ale piškot mu chutnal.
V neděli jsem šla na mši. A bylo mi pěkně špatně. Zrovna uprostřed žalmu. Tak jsem si k tomu zpívání sedla. Pak jsem musela vařit. Ale naštěstí už jen brambory. Kuře jsem pekla v sobotu. Možná to byl taky důvod, proč jsem nešla ven.
Odpoledne jsem se věnovala třetí křižácké výpravě a Friedrichu Barbarossovi. A taky čechům na výpravě. I když v té knize moc zmínek o nich není. Ale co se dá dělat. To je problém autora.
Taky jsem se věnovala pejskovi. Trochu byl smutný a nechtěl žrát. Tak dneska už si s chutí dal. Jeho protestní hladovka skončila. A já mám o starost míň.
A to bude pro dnešek asi všechno, takže krásný další týden roku 2016.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené