Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

3.8.14

31. týden 2014

Tak jo. Od pondělí do pátku jsem byla doma. Nic moc se nedělo. V pondělí jsem tvořila, což jste si zajisté mohli všimnout na blogu. Vznikla nová kusudama. I přes můj odpor k fialové a růžové, kterou toleruji jen dvakrát ročně, je fialová. V úterý večer jsem si začala stříhat čtverce na další. Tentokrát tříbarevnou kusudamu. Nakonec z toho vzniklo tohle.
Ve úterý jsem také oslavila článkem šesté výročí tohoto blogu. Je pravda, že tak před dvěma měsíci jsem myslela, že se budu stěhovat, ale nakonec jsem to neudělala a jsem ráda. Možná si vzpomenete na ty komentáře u jednoho pravidelného článku. Ve středu jsem byla večer na mši svaté. Hrála jsem ordinárium a pak preludium k přijímání. Pak jsem málem nestihla to přijímání. Rychleji jsem dole z kůru nebyla, jak teď. V noci pak přišlo jedno trochu nemilé překvapení. Přišla bouřka. Dvakrát někam blízko uhodilo. Takže takové menší vzrůšo o půlnoci. Ve čtvrtek pěkně pršelo celé dopoledne. Večer jsem byla na mši svaté. Jela jsem do kostela, kde jsem tři roky ministrovala. Tomu jsem se nevyhla ani teď. Zjistila jsem, že jsem nic nezapomněla a službu jsem si v rámci možností užila. V pátek jsem byla odpoledne chvíli hrát a pak zpívat na mši. Večer spadlo pár kapek a rapidně se ochladilo. Ani pejska jsem nemohla dostat z domu. Normálně chodí ven na povel na dvůr, který řeknu tak jednou až dvakrát. Dneska ani potřetí nějak extra nereagoval. Jen si sedl ke dveřím a koukal, jestli ten povel myslím vážně. Musela jsem udělat krok k němu. Pak teprve opustil místnost. V sobotu jsem byla na dvě hodinky hrát. Odpoledne jsem překvapivě zalehla a na hodinku usnula. Večer pak byl problém usnout. Koukala jsem do čtvrt na jednu do tmy a poslouchala písničky. Nemohla jsem si číst, nemohla jsem psát. V neděli jsem byla na mši svaté. Měla jsem jen zpívat, ale nakonec jsem hrála alelujový verš před evangeliem. Moc se nepovedl, ale dohrála jsem. Možná si toho špatného pedálu nikdo nevšiml. Odpoledne to v okolí trochu bublalo. Na obzoru se blýskalo, ale pochybuji, že na lepší časy. Možná tak na lepší časy pro všechno na zahradách, protože možná sprchne.
Tak to bude asi pro dnešek všechno. Možná se ozvu až v neděli, možná se ozvu dříve. Jinak přeji všem krásný další prázdninový týden roku 2014. Už těch prázdninových týdnů moc nebude. Už je srpen.
Vaše Vanimaré

P. S.: Pršelo fakt krásně. Taky se naskytla jedna nepříjemnost, někde nešla elektřina, tak nešel ani internet.
V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené