Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

6.4.14

13. a 14. týden 2014


Tak je tu opět neděle. Přes týden jsem byla v Olomouci. Praxe ve čtvrtek dopadla celkem dobře. Učila jsem matematiku. V pátek jsem byla na mši a musela jsem odejít. Nazvat to, co jsem viděla, liturgií by byla urážka. A splést si vodu s vínem?? Pro ministranta, který ministruje déle jak já je to nemožné.... V sobotu jsem dočetla knížku na analýzu. Taky jsem hrála na varhany, ale nebylo to nic moc. Byla jsem rozhozená z pátku. Večerl jsem byla na florbale. Dala jsem si dva góly a jinak to nebylo nic moc. V neděli jsem byla na mši a jen zpívala. Taky jsme tu měli scholu z Letovic. Zpívali fakt pěkně. A večer jedu do Olomouce. Nijak moc se mi nechce, ale musím. Tak za týden se opět ozvu.
Mějte pěkný další týden roku 2014.
Vaše Vanimaré
Tak neděle je opět tu. Přes týden jsem byla ve škole. Hned v pondělí jsem měla náslechovou praxi a mělo se jednat o tři hodiny prvouky a byla to jen jedna hodina. Ten zbytek byla matematika a český jazyk. Dala se tam jen náznakově nalézt integrace prvouky do jiných předmětů. V úterý jsem po dlouhých čtrnácti dnech zpívala v kostele Taize. Měla jsem i hrát, ale houslím se nějak nechtělo. Najednou se ozvalo podezřelé a pro mě známé lup a struna byla povolená. Ve středu jsem byla ve škole jen chvíli, nějaké dvě hodiny. Taky jsem dělala přípravu do školy. Ve čtvrtek jsem učila geometrii. Pak jsem jela domů. Večer jsem šla na sborovou zkoušku. V pátek jsem byla doma a dělala další přípravu do školy. Odpoledne jsem začala dělat patchworkový věnec, šla jsem hrát na varhany, zpívat na mši a pak ještě hrát na violu do orchestru.
V sobotu jsem byla zase hrát na varhany a měla jsem jet do Újezda na ochutnávku vín. Bohužel jsem nikam nejela, protože mě cosi prohnalo několikrát na záchod. Tak jsem zůstala doma a dělala špendlíkovou terapii. Naneštěstí mě došli špendlíky dřív, než jsem stihla dodělat poslední vajíčko. Taky jsem dělala jeden šperk, ještě není nafocen, tak fotka zatím nebude. V neděli jsem zpívala a hrála na varhany. Všechno dopadlo relativně dobře. Pár chybiček tam bylo, ale to nikdo nepoznal. Dneska mě ještě čeká cesta do Olomouce.
Tak se mějte krásně a skládejte básně, ať mám co číst. Přeji krásný další týden roku 2014.
Vaše Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené