Lepší je mlčet než planě kecat, nebo potom cítit zklamání z předešlého rozhovoru.

24.2.13

8. týden 2013

Tak co se dělo přes týden? Nic moc. Do Olomouce jsem jela v pondělí a hned od rána byla cesta vtipná. Ráno mi ujel autobus do sousedního města, kde bych potom přestoupila na vlak. Tak jsem musela je autobusem až do Brna. No přežila jsem to aniž by mi bylo nějak extrémě špatně. Vlak do Omĺomouce jsem stihla. Další cesta už byla v pohodě. Když jsem dojela na kolej, zjistila jsem, že jsem mohla jet o dva vlaky později. Odpadla mi didaktika hudebky. V úterý jsem šla na užitou tvorbu a hle, ona není. Na internetu jsem potom nic nenašla. Důvod odpadnutí hodiny byla nemoc a bylo to napsáno jen na dveřích. Přednášky, které potom následovaly byly docela nudné. Co jsem měla dělat. Radši jsem šla na přednášku než abych se nudila. Ve středu jsem měla jen jednu hodinu. A byla docela dost nudná. Celý den jsem byla na koleji a jen večer šla do školy. Na tu již zmíněnou nudnou hodinu. Ve čtvrtek jsem si zato užila školy až až. Od rána až do dvou. Tu poslední hodinu nám zkrátila. Aspoň něco. Cesta domů proběhla bez zpoždění. Večer jsem ještě musela na schůzy rady a pak jsem si mohla vklidu lehnout. Pátek bych asi nejradši vymazala. Objednala jsem se k zubaři. Našla mi dva kazy a nebylo to zrovna příjemné, ale přežila jsem. Odpoledne jsem šla hrát na chvíli na varhany. Pak jsem zpívala na mši a hrála na housle a na violu. Na to housle jsem toho moc nezahrála. Povolily se mi všechny struny. Což v zimě není až taková vzácnost. Naladit se mi povedly až v komorňáku. Večer jsem si po dlouhé době šla zahrát volejbal. Ne, že bych to nějak uměla, ale aspoň pro dobrý pocit, že se hýbu. V sobotu jsem byla doučovat a místo hraní jsem jela na pohřeb. Večer jsem byla na mši svaté a potom na florbale. Opět to nebylo ono. Moc jsem si nezahrála. A neděle? Je nutno povídat? Tři mše svaté a pak chvíle odpočinku před dlouhou a úmornou cestou do Olomouce.
To bude pro dnešek asi všechno. I když....od pátku do soboty u nás sněžilo a nasněžilo toho opravdu hodně. Až se mi dostanou do ruky fotky, tak určitě nějakou přidám.
Tak snad už je to všechno, co jsem vám chtěla sdělit. Mějte krásnou nerušenou neděli a celý týden. Opět v neděli se ozvu.
Vanimaré

Žádné komentáře:

Okomentovat

Oblíbené